X
X

Arka Sokaklar'ın 454. Bölümünde Hüsnü Çoban'ın başı savcılıkla belada! Arka Sokaklar 455. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

27.10.2017 Cuma 09:44 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 27 Ekim Cuma akşamı yayınlanan 454. Bölümünde; Başkomiser Hüsnü Çoban, haraç toplama bahanesi ile organize şube tarafından göz altına alınıyor! Mafya, iş adamı ve devlet adamlarının da olduğu bir çete, başta Hüsnü olmak üzere ekibe zor anlar yaşatıyor! Bahar'ın, Aras'ın eski sevgilisi olması ve tekrar görüşmeye başlaması ekibi rahatsız ediyor!

Karanlık güçler Hüsnü Çoban ile uğraşıyor!

Olaylar, bir önceki bölümde gazetecinin soyulması ve içinde önemli bilgilerin olduğu flash-diskin kaybolmasıyla başlar! Flash-diskteki bilgilerin önemi ise, ardından cinayetleri getirir. Bu infazlar sırasında eski bir polisin kızı da ölür. Bu polisi Hüsnü de tanımaktadır. Vicdanını dinleyen Hüsnü, savcılıktan izin almadan olayı soruşturur. Bu olaydan sonra ortaya Savcı Yardımcısı Aras çıkar. Aras, dosyayı izin almadan araştıran Hüsnü'yü olayın peşini bırakması için uyarır. Hüsnü ise, bu uyarıya kulak asmaz.

Olayın kendilerine ulaşmasını istemeyen çete ise, polisin ulaşabileceği ve kendilerini ifşa edecek kişileri öldürmeye başlar. Ekip, bu cinayetlerin peşine düşer. Cinayetler arasında hırsızlık olayı ile bağlantı kurarlar. Ekibin, özellikle de Hüsnü'nün olayı araştırmaya inatla devam etmesi çetenin gözüne batar. Hüsnü'yü zor durumda bırakacak bir iftira atılır. Sözde Hüsnü, pavyonlardan haraç topluyordur. Bu soruşturmayı da Aras yürütmektedir. Aras, Hüsnü'yü gözaltına alır.

Arka Sokaklar Son Bölüm

Bahar önemli bir bilgiye ulaşıyor!

Ekip, dört koldan Hüsnü'yü aklamanın peşine düşüyor. Pavyonlardan haraç toplama iftirasını ortaya çıkartmak için gece İstanbul sokaklarına çıkarlar. Mesut, gizli görevle gittiği bir pavyonda önemli bilgilere ulaşır. Olayın boyutu giderek büyümektedir ve Hüsnü'yü de içine çekmektedir. Acele davranmaları gerekmektedir. Hüsnü'yü aklayacak deliller karartılmadan olayı çözmeleri gerekir. Bu sırada Bahar çok önemli bir maile ulaşır. Mailde "Bu işi sen çözersin! Ne yap, et Hüsnü'yü hapise yolla!" yazmaktadır.

Peki Bahar, bu bilgiyi ekip ile paylaşacak mı? Savcı Yardımcısı Aras bu organize çetenin içinde mi? Hüsnü, kendisini aklayabilecek mi? Rıza Baba'nın, Hüsnü'yü kurtarmak için bir planı var mı? Hepsi bu akşam yayınlanacak heyecan dolu 454. yeni bölümünde!

Arka Sokaklar 455. Bölüm Fragmanı yayında!

Hüsnü, Aras'a büyük bir oyun oynuyor! 

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI