X
X

Arka Sokaklar'ın 455. Bölümünde Hüsnü, Aras'ı tutuklatacak planını devreye sokuyor! Arka Sokaklar 456. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

03.11.2017 Cuma 09:41 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 3 Kasım Cuma akşamı yayınlanan 455. Bölümünde; Başkomiser Hüsnü Çoban, kurduğu tuzak ile Aras'ı tutuklamayı başarıyor! Köstebek Selim ele geçiriliyor! Mesut ise, ekipten ayrı hareket etmeye devam ediyor!

Hüsnü başarılı bir operasyon ile Aras'ı yakalıyor!

Hüsnü'nün başı iş adamı, mafya ve devlet görevlilerinin de olduğu bir çetenin pisliklerini araştırması ile derde girer. Bu çete ile ilgili önemli bilgilerin olduğu flash-diskin çalınmasıyla başlayan olaylar, cinayetlerle devam eder. Rıza Baba ve ekibi cinayetleri araştırıken, Hüsnü hırsızlık olayının peşine düşer. Anahtar bu olaydır. Tanıdığı polisin kızı da bu soyguna karışmış ve öldürülmüştür. Meslektaşına vefa borcu ile yaklaştığı olay, sonrasında karanlık bir hal almaya başalar.

Olay çözülmeye başladığı sırada ortaya Savcı Yardımcısı Aras çıkar... Aras, bu çete ile bağlantılıdır. Amacı ise, Hüsnü'yü bu dosyadan vaz geçirmektir. Ne kadar zorlasa da Hüsnü adım adım olayın çözümüne yaklaşır. Aras son bir hamle yapar... Hüsnü'nün başına haraç ve rüşvet suçlaması ile soruşturma açar. Gizli tanıklara dayandırdığı bu suçlamayı kendisi tezgahlamıştır.

Hamle sırası Hüsnü'ye gelir. Bu soğuk dalgayı atlattıktan sonra Aras'ın peşine düşer. Bu sırada şok oduğu bir olayla karşılaşır. Cinayet masası komiserlerinden Selim, Arasla buluşmuştur. Aralarındaki köstebeği bulan Hüsnü, Arası bırakıp Selim'i takip etmeye başlar... Selim çetenin içindeki sevgilisi Cemre ile buluşur. Hüsnü'yü fark eden Cemre ve Selim onu yakalamak üzere oradan kaçan Hüsnü'nün peşine düşerler. Kovalamaca sonunda Hüsnü'nün arabası denize uçmuştur. Aslında bu bir oyundur. Cemre ve Selim, Hüsnü'nün öldüğünü düşünürler ve hazırlanan oyunu yutarlar.

Rahatlayan çete ve Aras rutin işlerine döndükten sonra ekibimiz delillerini toplamaya başlar. Operasyon zamanı geldiğinde ekip harekete geçer. Operasyonda köstebek Selim ellerine düşer. Hüsnü'nün üstüne atılan sahte suçlamaları bir bir açıklayan Selim, Aras'ın tutuklanmasına yetecek delilleri verir. Bahar ve Hüsnü, Aras'ı tutuklayıp adalete teslim ederler!

Arka Sokaklar Son Bölüm

Mesut, tek başına hareket ederek ekibi zor duruma sokuyor!

Mesut'un, Urfa'daki arkadaşı Veysel, nişanlısı Dilek ile evlenmeye karar vermiştir. Tek bir sıkıntısı vardır; o da, Dilek'in abisi Turan... Turan, kardeşini bir başkası ile evlendirmek istediğinden bu evliliğe karşı çıkmaktadır. Veysel ise, arkadaşı Mesut'a sığınmıştır. Mesut arabuluculuk yapıp aile ile Veysel'in arasındaki sorunu buluşarak çözmek ister; fakat, aile buluşmayı kullanarak Veysel ve Dilek'i öldürür. Dosya ekibin elindedir artık. Suçluları yakalamak için harekete geçen ekibimiz, Mesut'un kendi başına haretek etmesinden şikayetçidir.Özellikle Rıza Baba, Mesut'un bu tavrından dolayı huzursuzdur. Daha önce rozetini ve silahını aldığı Mesut'un akıllanmadığını görmektedir...

Arka Sokaklar 456. Bölüm Fragmanı yayında!

Mesut ve Hüsnü, esir alınıyor! Rıza Baba, Mesut ve Hüsnü'yü kurtarabilecek mi?

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI