X
X

Arka Sokaklar'ın 461. Bölümünde; Hüsnü, Gonca'ya evlenme teklif ediyor! Arka Sokaklar 462. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

15.12.2017 Cuma 09:24 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 15 Aralık Cuma akşamı yayınlanan 461. Bölümünde; Hüsnü kararını veriyor ve Gonca'ya evlilik teklifi yapıyor! Hakan, Sinem yüzünden mesleğinden istifa etme kararı alıyor; üstüne üstlük, Aylin ile de yollarını ayırmaya karar veriyor! Tekin, arkadaş kurbanı oluyor!

Hüsnü'nün teklifine Gonca nasıl bir cevap verecek?

Tekin ile yaşanan olumsuz havanın dağılmasından sonra Hüsnü kararını veriyor ve Gonca'ya can alıcı soruyu soruyor! Gonca aldığı bu evlilik teklifinden dolayı biraz şaşırmıştır. Hüsnü, ailesinin bir parçası olması için teklifinde kararlıdır. Gonca'nın ise, aklında sorular vardır. Tekin'in hırçınlığını aklından silemeyen Gonca, yine de bir cevap vermesi gerekmektedir. Gonca bu teklife nasıl bir tepki verecek? Hüsnü, olumsuz bir cevap alırsa ne yapacak? Çoban ailesi -özellikle de Tekin- bu teklifi duyunca ne yapacak?

Hakan istifasını veriyor ve Aylin'den ayrılma kararı alıyor!

Hakan, Selin ve çetesinin şantajı ile mesleğine kara bir leke sürmüştü! Artık bu durumu kaldıramaz ve kararını verir. Çok sevdiği polislik mesleğinden istifa etme kararı alır. Dilekçesini de Rıza Baba ve Arif Müdüre verir. İstifa kararını duyan Rıza Baba ve Arif Müdür çok şaşırır. Onu bu kararından vazgeçirmeye çalışırlar. Olay ne ise, el birliğiyle çözmek için yardımcı olacaklarını söylerler. Hakan ise, kararlıdır. Arif Müdür, Hakan'ın istifasını kabul edecek mi? Hakan, Selin'den yakasını kurtarmayı başarabilecek mi?

Yaşadıkları artık Hakan'a çok ağır gelmeye başlamıştır! Aylin'in kendisini dinlemeden fevri hareketlerde bulunmasını gururuna yediremeyen Hakan, çok üzüldüğü bir karar alır. Aşık olup evlendiği hayat arkadaşından boşanma işlemlerini başlatır. Aylin, olayın bu boyutlara ulaşmasından dolayı çok üzgündür; fakat, yapacağı bir şey kalmamıştır artık. Mahkemeleri görülmeye başlar. Hakan ve Aylin boşanacaklar mı? Aylin ve ekip arkadaşları Hakan'ın düşüncelerini değiştirmeyi başarabilecekler mi?

Hüsnü, oğlu Tekin'in tutuklanmasını engellemiyor!

Hüsnü'nün, oğlu Tekin ile araları Gonca yüzünden bozulmuştu. Tekin bu yüzden evi terk edip arkadaşında kalmaya başlamıştı. Bu durum onun başına bela açar. Babasına sırtını dönen Tekin, arkadaşlarına yaslanmaya başlar. Semih isimli bir arkadaşı ondan bir yardım ister. Tekin ona yardım etmeyi kabuş eder ve Semih'e ait motosiklet çevirmeye yakalanır. Motosikletin çantasında ise, çok miktarda yabancı para vardır. Olay yerine Hüsnü ile Mesut gelir. Tekin ve Mesut, Hüsnü'nün durumu kurtarıp oğlunun tutuklanmasını engelleyeceğini düşünürler. Hüsnü ise, şaşırtan bir hareket yapar. Polis memurunun Tekin'i gözaltına alınmasını engellemez. Hüsnü, Gonca olayından dolayı Tekin'i cezalandırıyor mu? Tekin hapse mi girecek?

Arka Sokaklar 462. Bölüm Fragmanı yayında!

Hüsnü, oğlu Tekin'in kötü durumunu öğrendiğinde çılgına dönüyor!

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI