X
X

Arka Sokaklar'ın 465. Bölümünde Selin, üvey kardeşi Erdal ile karşı karşıya kalıyor! Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

19.01.2018 Cuma 10:33 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 19 Ocak Cuma akşamı yayınlanan 465. Bölümünde; Selin ve Erdal silahlarını birbirlerine doğrultuyor! Ekip, çocukları olmayan zenginlere bebek satan şebekenin elemanlarını yakalamak için operasyon düzenliyor! Sinem kayıplara karışıyor!

Selin, Erdal'ı yakalamaya çalışıyor!

Erdal, Selin'in silahı ile cinayet işlemiş ve üvey kardeşinin başını belaya sokmuştu. Yakalanamayan Erdal sorun olmaya devam eder. Başta Selin olmak üzere ekibimiz Erdal'ı yakalamak için çemberi daraltmaya başlar. Selin ve Mesut bebek tacirlerinin davası için elebaşı olarak düşündükleri kişiyi takip ederken kendilerini şaşırtan bir olayla karşı karşıya kalırlar. Takip ettikleri adamın arabasından Selin'in diğer kardeşi Melda iner. Şaşırtan bir başka olay ise, Erdal da oradadır. Selin, Melda'nın üvey kardeşi Erdal ile görüşmediğini sanıyordur. Melda ve Erdal çok sıcak bir sarılma ile Selin'i hayal kırıklığına uğratırlar. Erdal karşılarındadır artık. Selin, kaçan Erdal'ın peşine düşer. Fakat, Erdal'ı elinden kaçırır. Selin, hamile olan Melda'yı emniyete getirir ve sorguladıktan sonra kendi evine getirir. Melda'nın sancıları artar ve doğum gerçekleşir. Erdal para yüzünden o bebeği şebekeye satmak için kaçırır.

Ekip Erdal'ın muhtemel olabileceği yerin adresini bulmuştur. Derhal adrese giderler. İhbar doğrudur. Erdal ve bebek oradadır. Erdal, silahlıdır ve bir yolunu bulup ormana kaçar. Selin de peşindedir! Ormandaki kovalamacadan sonra Selin ve Erdal karşı karşıya kalır. Selin, Erdal'ı canlı yakalayabilecek mi? Selin bu karşılaşmadan sağ çıkabilecek mi?

Bebek tacirlerine operasyon!

Ekip, zengin ve çocukları olmayan ailelere bebek satan şebekeyi çökertmek için harekete geçer. Hamile bir kadının kazada ölmesi ile ortaya çıkan bu şebeke ekibimizin merceğine takılır. Dosyadaki deliller ışığında şebekenin elebaşısı olan adamı takibe başlar. İletişimde oldukları zengin bir çift olan Yelda ve Şamil'e ulaşırlar. Yelda hamile rolü oynamaktadır. Çocukları olmadığı için amacı illegal yoldan bebek sahibi olmaktır. Ekibimiz bu durumdan şüphelenir ve araştırma başlatır. Adli tıptan da izin alınca Rıza Baba operasyon emrini verir. Ekip operasyonda başarılı olabilecek mi? Şebeke operasyondan kurtulmanın yolunu bulabilecek mi?

Hakan'a saplantılı aşk besleyen Sinem öldü mü?

Sinem, değerli taşların yasa dışı yollardan satışını yapan bir teşkilatın kuryeliğini yapmaktadır. Güzel paralar kazanmaktadır. Hakan bir önceki bölümde onu yakalamış ve sorgu sırasında ele geçirilen çantanın içinde suçlayacak delil bulamayınca salmak zorunda kalmıştır. Sinem tekrar kuryeliğe döner ve bu işte gayet başarılı olur. Tek amacı yeni bir yaşam için kaçmaktır. Bu sırada ekibe Sinem adında bir kadının cesedinin bulunduğu haberi gelir. Hakan ve ekip bu haber karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezler. O kadın Sinem mi? Sinem ise nasıl öldü? Hakan bu haber karşısında nasıl bir tepki gösterecek?

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı yayında!

Ekip, çok büyük yara alıyor! Selin, ceza evine giderken; Mesut onu takip ediyor!

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI