X
X

Arka Sokaklar'ın 470. Bölümünde ekip, ameliyattaki Selin'in sağlığından endişe duyuyor! Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

23.02.2018 Cuma 09:18 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 23 Şubat Cuma akşamı yayınlanan 470. Bölümünde; ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Selin, ameliyata alınıyor. İstanbul'a gelen Vecdi, Can'ı tekrar kaçırıyor ve ekibe bela olmaya devam ediyor! Bahar, gizli görevle uyuşturucu şebekesinin içine sızıyor!

Selin zor bir ameliyat geçiriyor!

Selin Suriye'de, Can'ı kurtarmak için hayatını ortaya koyuyor. Can ile Vecdi'yi elinden kaçıracağını gördüğü sırada erken davranan Selin kendini ifşa ediyor  ve yakalanıyor. Bu sırada Can'ın annesi tarafından vuruluyor. Mesut, Selin'in tutulduğu yeri öğreniyor ve baskın yapıyor. Vecdi, kaçacağı sırada Selin için infaz kararı veriyor. Örgüt elemanlarının Selin'i infaz edecekleri zaman Mesut içeri giriyor ve onu kurtarıyor. Yaralı olan Selin'i Türk sınırına kadar götürmeyi başarıyor; fakat, Selin bu sırada çok kan kaybediyor. Ağır yaralı olan Selin hemen ameliyata alınıyor. Başta Mesut olmak üzere ekip arkadaşları, Selin'den gelecek iyi haberleri beklemeye başlıyorlar. Ameliyatı zorlu geçen Selin, müşahade altında tutulmak için yoğun bakıma alınıyor.

Çok kan kaybeden ve kurşun hayati organlarından birine isabet eden Selin'in durumu ciddiyetini korumaktadır. Ölümle, yaşam arasındaki sınırdadır. Selin hayatta kalmayı başarabilecek mi? Hayatta kalırsa vücudunda önemli bir hasar olacak mı? Mesut, sevdiği kadına kavuşabilecek mi?

Bahar'ı zor bir görev bekliyor!

Ekip, İstanbul'un arka sokaklarına musallat olan uyuşturucu şebekesinin peşine düşüyor. Şebekenin patronuna ulaşmak için bir plan yapılır. Bu planda Bahar'a büyük ve hayatına mal olabilecek bir görev düşer. Bahar, şebekenin içine sızarak patronu yakalayacak ve şebekenin çökmesini ateşleyecektir. Uyuşturucu alıcısı olarak şebeke ile buluşan Bahar'dan şebekenin adamları şüphelenir. Narkotikten olduğunu düşünen adam Bahar'ın kafasına silahını dayar. Bahar deşifre olduğunu düşündüğünden dolayı tedirgindir. Onu izleyen ekibimiz ise, irtibatı kaybettikleri Bahar'ın durumundan endişe duymaya başlarlar. Özellikle dayısı Arif Müdür...

Bahar, yakalandı mı? Ekip ona ulaşmayı başarabilecek mi? Bahar, gizli görevden sağ salim kurtulabilecek mi? Ekip, şebekeyi çökertmeyi başarabilecek mi?

Ekip ve Can'ın hayatı tehlikede!

Vecdi Suriye'de aldığı ağır darbeden sonra intikam yemini eder. Özellikle Mesut'u öldürmek için ant içer. Bu yüzden İstanbul'a gelir ve Can'ı babasının yanından kaçırır. Olayı öğrenen ekip hemen harekete geçer. Vecdi'nin saklanabileceği tüm adresleri aramaya başlar; fakat, ona ulaşamazlar. Bu sırada İstanbul'un işlek caddesinde Can'ın olduğuna dair bir istihbarat gelir. Can'ı tespit ederler. Mesut, hemen Can'ın yanında gider ve üzerindeki bomba düzeneğini fark eder. Mesut, zaman geçirmeden bombaya müdahale etmeye başlar; fakat, Vecdi onları izlemektedir ve elindeki kumanda ile bombayı patlatmak üzeredir.

 

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI