X
X

Arka Sokaklar'ın 473. Bölümünde Mesut ve Yusuf'un hayatları tehlikede! Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

16.03.2018 Cuma 15:38 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 16 Mart Cuma akşamı yayınlanan 473. Bölümünde; Mesut ve ekip, uyuşturucu nakliyatı yapan şebekeye ulaşabilmek için Yusuf'un lojistik şirketini kullanır. Bu sırada açığa çıkan Mesut hem kendi, hem de Yusuf'un hayatını tehlikeye atar. Hüsnü, kızı Zeliş'in kapkaçının açtığı ateş sonucunda yaşayıp, yaşamadığını öğrenmeye çalışıyor! Mesut'un oğlu Tunç kaçırılıyor!

Mesut gizli görevde açığa çıkıyor!

Ekip, nakliye şirketlerini kullanan bir uyuşturucu şebekesinin peşine düşüyor. Bu şebeke Bahar'dan hoşlanan Yusuf'un lojistik şirketini kullanmak için irtibata geçince hedef belli oluyor. Mesut, gizli görevle bu şebekeyi ortaya çıkartmak için harekete geçiyor. Bu sırada önceki bölümde ölen uyuşturucu baronu Ramiz'in kardeşi işleri eline almıştır. Bu şebeke de ona bağlı bir şebekedir. Ekip, operasyon planı yapar. Mesut, Yusuf'un lojistik firmasında çalışan bir kamyon şoförü olarak operasyonda yer alır; fakat, Ramiz'in kardeşi kamyon şoförünün resmini istediğinde Mesut'u tanır. Ramiz'in cenazesini almaya gittiği sırada hastanede karşılaşmışlardı. Bu durum operasyonu ve Mesut ile Yusuf'un hayatlarını bitirme noktasına gelir. Kadir'in adamları Mesut ve Yusuf'a silahlarını doğrulturlar. Mesut ve Yusuf bu sorundan sıyrılabildi mi? Ekip, şebekeyi çökertip, Kadir'i yakalamayı başarabildi mi?

Hüsnü, Zeliş'in hayatından endişe ediyor!

Zeliş, haber uğruna kendi ve kameramanının hayatını tehlikeye atıp kapkaç yapan motorlu şahsı takip etmişti. Bu adam bir kadını bir metruk bir binaya sokmaya çalışmaktadır. Zeliş ve kameraman arkadaşı onların bulunduğu binanın bahçesine girerken adam tarafından fark edilirler. Adam silahını onlara doğrultur ve ateş eder. Olay yerine gelen Arda ve Volkan, adam ile kendilerini çatışırken bulurlar. Haberi alan Hüsnü, kızının hayatından endişe etmektedir. Kimin vurulduğuna dair bir bilgi yoktur. Kapkaççı kimi vurdu? Zeliş ya da kameramanın hayati tehlikesi var mı? 

Arka Sokaklar Son Bölüm

Tunç kaçırılıyor!

 Mesut'un oğlu Tunç bir arkadaşı ile güpegündüz eli silahlı adamlar tarafından kaçırılır. Mesut ile ilişkisi olduğu görülen bu kaçırma olayı sonucunda Tunç ve arkadaşı neler yaşadı? Mesut, Tunç'un kaçırıldığını öğrenince ne yaptı? Tunç'u kaçıranlar kim? Kaçırılma olayının Mesut ile bağlantısı ne? Tunç ve arkadaşı bu kaçırılma olayında neler yaşadılar?

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI