X
X

Arka Sokaklar'ın 478. Bölümünde Metin, savcılık talebiyle tutuklanıyor! Arka Sokaklar 479. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

27.04.2018 Cuma 09:20 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 27 Nisan Cuma akşamı yayınlanan 478. Bölümünde Metin, Barbaros'un vurulma olayından dolayı tutuklanıyor! Çoban Ailesi ikinci bir şok yaşıyor! Hande ve Volkan kimyasal maddeye maruz kalıyorlar! Suça karışan Ali'nin eski arkadaşı sorun oluyor!

Savcı Arzu, Metin'in tutuklanmasını sağlıyor!

Metin, Tekin'in üstüne kalan cinayet olayından dolayı aklı selim hareket edemez ve kardeşinin içine bulaştırıldığı olayın peşine düşer. İzler onu Barbaros'a kadar götürür. Barbaros, genç kızın ölümüne sebep olan uyuşturucu hapını veren kişidir. Ailesi güçlü olan Barbaros, olayın üstünü örtmeyi başarır ve suçun Tekin'in üzerine kalmasını sağlar. Metin, Barbaros'un suçlu olduğuna emindir ve Tekin'i aklayacak itirafı almak için Barbaros'un evine gider. Burada onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Barbaros ona silah doğrultur. Metin ve Barbaros boğuşmaya başlar. Bu sırada silah patlar ve Barbaros kanlar içinde yere yığılır.

Hüsnü ve ekip ise, Barbaros'un suçlu olduğunu gösteren delillere ulaşmıştır. Onu tutuklamak için gittikleri evden silah sesini duyarlar. Eve girdiklerinde Hüsnü şok olur. Barbaros yerde kanlar içinde yatmaktadır ve Metin, korku içinde başında beklemektedir. Barbaros hastaneye kaldırılırken, Metin sorgulanmak için merkeze getirilir. Gerçeklerin otaya çıkması için yoğun bakımdaki Barbaros'un uyanması beklenir; fakat, Savcı Arzu'nun bekleyecek zamanı yoktur. Metin'in tutuklanmasını ve cezaevine atılmasını sağlar. Hüsnü ve ailesi yıkılmıştır. Tek beklentileri Barbaros'un ölmemesidir. İşlerin bu kadar karışmasına sebebiyet veren Barbaros ölecek mi? Metin, cezaevinden çıkabilecek mi? Hüsnü ve ekip bu durum için ne yapacak?

Hande ve Volkan'ın durumu ciddi!

Ziya isimli birisi arabasına sıkılan kimyasal madde yüzünden bayılır. Olay yerine gelen Hande ve Volkan da bu maddeye maruz kalırlar. Baygınlık geçiren genç komiserler hemen hastaneye kaldırılır. Maddenin ne olduğu çözülene kadar müşahede altında tutulurlar. Ekip arkadaşları onlar için endişelidir. Bir an önce iyileşip aralarına dönmelerini beklemektedirler; fakat, kimyasal madde yüzünden hayatlarını kaybetme riskleri vardır. Arabaya sıkılan kimyasal madde ne? Bu maddeye maruz kalan Hande ve Volkan'da kalıcı hasar olacak mı?

Eski arkadaşı Ali'yi sıkıntılı bir durumun içine sokuyor!

Ali, eşi Pınar ile eski bir arkadaşı olan Musa'ya rastlar. Ali bu karşılaşmanın canını sıkacağından habersizdir. Eski arkadaşı ile karşılaşmaktan mutludur. Arkadaşlık anılarını tazelerler. Olaylar bir anda terse döner; çünkü, Musa bir suça karışmıştır. Ali ne yapacağını şaşırır. Musa'nın karıştığı olay ne? Bu olay Ali'yi ne kadar sıkıntıya sokacak? Musa gerçekten suçlu mu? Pınar bu olay karşısında nasıl tepki gösterecek?

Tekin, sevgilisi Şenay'ın verdiği partide tanıştığı kızın ölü bulunması ile savcılık tarafından gözaltına alınır. Kız ile son görüşen Tekin, baş şüpheli olarak ifade verir. Tekin'in açıklamalarına inanmayan Savcı Arzu, tutuklama talebi ile mahkemeye çıkması için harekete geçer. Hüsnü ve ekibimiz, Tekin'i bu durumdan kurtarabilmek için tüm delilleri inceler. Savcılık Tekin'e olay yerinde tatbikat yaptırırken Zeliş ve Metin bir dükkanın güvenlik kamerasını fark ederler. Metin, kendi başına hareket eder ve kıza ilaç veren kişinin adamı tarafından bayıltılır. Adam görüntülerin olduğu bilgisayarı alarak oradan uzaklaşır. Olay yerine gelen Hüsnü oğlu Metin'i görünce telaşa kapılır. Metin'in durumu iyidir; fakat, Tekin'i aklayacak görüntülerin olduğu bilgisayar çalınmıştır. Dükkan sahibinin gelmesi ile aradıkları mucize gerçekleşir.

Metin ise, kardeşinin başına dertleri açan kişi ile yüzleşmek için onun evine gider. Gencin elinde silah vardır. Metin ve genç boğuşmaya başlar. Bu boğuşma sırasında gencin elindeki silah patlar. Genç kanlar içinde yere yığılır. Olay yerine gelen Hüsnü ve ekip geç kalmıştır.

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI