X
X

Arka Sokaklar'ın 479. Bölümünde Ali'nin ailesi tehlikede! Arka Sokaklar 480. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

04.05.2018 Cuma 09:28 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 4 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan 479. Bölümünde Ali'nin eşi Pınar ve çocuğu rehin alınıyor! Selin, küçük Umut'un velayetini alıyor! Hakan, Aylin ile şaşırtan bir karşılaşma yaşıyor!

Ali'nin eşi Pınar ve kızı Zeyno zor durumda!

Ali, bir önceki bölümde eski arkadaşı Musa ile karşılaşırken başına geleceklerden habersizdir. Ali, Musa ve Kör Zeki çok eski arkadaşlardır. Ali, arkadaşları ile tekrar karşılaşmaktan dolayı mutludur. Bu sırada sıkıntılı bir durum yaşanır. Musa, vurulmuştur ve hastanede yatmaktadır. Ali polis olarak arkadaşına yardım etmek ister ve onu yaralayanların peşine düşer. Fakat, iş görüldüğü gibi değildir. Çatışmanın olduğu yerdeki kameralar incelendiğinde olayı başlatanların arkadaşları olduğu görülür. Ali, yalan söyleyen arkadaşına çok sinirlenir. Hesap sormak için hastaneye gittiği sırada Kör Zeki'nin, Musa'yı arabaya bindirip götürdüğünü görür. Büyük bir düş kırıklığı yaşar.

 

Ali ve ekip işin üstüne düşerler. Olay büyük meblağdaki paranın çalınması olayıdır. Hırsızlık ve cinayete karışan Ali'nin arkadaşları İstanbul'un her köşesinde aranmaktadır. Ali, Kör Veli'nin izini bulur. Yakalamak için köşeye sıkıştırdığı sırada Musa olaya karışır. Ali'yi silahla tehdit ederek Kör Veli'yi kurtarır. İşi intikama döken Kör Veli ise, soluğu Ali'nin evinde alır. Pınar ve Zeyno'yu rehin alır. Bu durumu da Ali'ye izlettirir. Ali ne yapacağını şaşırır. Veli'nin ne kadar ileri gideceğini bilmeyen ekibimiz ise, hemen olay yerine gelir. Ali, ailesini kuratabilecek mi? Eski arkadaşları ile neler yaşayacak?

Selin, Umut Bebeğin velayetini alıyor!

Umut Bebek, Selin'in üvey kız kardeşinin çocuğudur. Almanya'da terör örgütü lideri olan kişi ile ilişkisinden doğmuştur. Umut Bebek doğduktan sonra zor zamanlar geçirmiştir. Selinin kız kardeşi ise, bebeği istememiş ve onu zengin bir aileye satmak için uğraşmıştır. Selin bu satışa engel olmuş ve onu evlat edinmek için mahkemeye başvurmuştu. Sonunda mahkeme sonuçlanır. Karar başta Selin olmak üzere herkesi çok mutlu eder. Umut artık Selin'in çocuğudur. Mesut bile aile moduna girmiştir. Selin, Mesut, Tunç ve Umut Bebek aile fotoğrafı çektirerek bu olayı ölümsüzleştirirler.

Hakan'ı şok eden karşılaşma!

Aylin ve Hakan'ın araları boşanmalarından itibaren sıkıntılı geçmiştir. Yaşadıkları olaylar iki aşığı birbirinden uzaklaştırmış ve karşılarına çıkan her sorun tartışmaya neden olmuştu. Aylin'in kıskançlığı sıkıntını boyutunu çok yükselmişti. Hakan ise, haklı olduğu yanlış anlaşılan olayları ondan gizlemişti. Bu olaylar yüzünden ikili bir türlü doğru frekansları tutturamamış, biri affetme noktasına geldiğinde, diğeri kaçmıştı. İşte sıkıntı böyle devam ederken Hakan şok olduğu bir olayla karşılaşır. Görev sırasında çevirdiği araçta Aylin'i görür. Arabayı ise, tanımadığı biri sürmektedir. Aylin çok rahattır. Hakan ise, şaşkınlıktan kala kalır. Aylin'in yanındaki kişi kim? Aylin'in sevgilisi mi? Aylin ve Hakan arasında neler yaşanacak?

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI