X
X

Arka Sokaklar'ın 480. Bölümünde Rıza Baba, Kör Veli'nin peşine düşüyor! Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

11.05.2018 Cuma 09:16 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 11 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan 480. Bölümünde Rıza Baba, kızı Pınar'ı rehin alıp, arabadan aşağıya atan Kör Veli'nin peşine düşüyor! Hüsnü'nün ağzından gelen kan hastalık şüphesini arttırıyor! Selin, Umut Bebeğin babası Asım yüzünden sıkıntı çekiyor! Ali, fotoğraflarının olduğu bir odada uyanıyor!

Rıza Baba, Kör Veli'yi yakalamak için harekete geçiyor!

Kör Veli, eski arkadaşı Ali ile olan husumetinden dolayı Pınar ve kızını rehin almıştı. Şantajının gerçekleştiğini düşündükten sonra sıra Pınar'ın serbest bırakılmasına gelir. Fakat Veli, acımasızca Pınar'ı arabadan aşağıya atar. Oradan hızlıca uzaklaşarak ortalıktan kaybolur. Rıza Baba ise, evine girip kızını ve torununu rehin alan Veli'ye karşı büyük bir öfke duyar. Onu bulup adaletin yerine gelmesi için bireysel hareket eder. Girebileceği her delikte onu arar. Sonunda onu Veli'ye ulaştıracak olan eski bir tanıdığına gider. Bu kişi eski kabadayılardan Nevzat'tır. Kör Veli'ye ulaşabilmek için her şeyi yapmaya razıdır. Rıza Baba, Kör Veli'yi bulabilecek mi? Bulduğunda cezasını kendisi mi verecek; yoksa, adalete mi teslim edecek? Nevzat ile nasıl bir anlaşma yapacak? Arabadan atılan Pınar'ın sağlık durumu nasıl?

Hüsnü'nün hastalığı ne?

Geçen bölümde Hüsnü, yorgunluktan şikayet etmekteydi. Vücudunun kırıklığı onu yıpratıyordu. Bunun nedenini bahar geçişine bağlayan Hüsnü, SPA merkezinde yorgunluğunu atmaya çalışır; fakat, yorgunluğu bir nebze olsun düzelmez. Son olarak da banyoda burnundan kan gelir. Çocuklarına hissettirmediği bu durum endişelenmesine neden olur. 480. Bölüm fragmanında da gördüğümüz kadarı ile gömleğine buluşan kan ciddi boyuttadır. Bir an önce doktora görünüp önemsenecek bir hastalık olup olmadığının teşhisi yapılmalıdır. Hüsnü'nün hastalığı ciddi mi? Ölümcül bir hastalık mı? Bu durumu çocuklarına anlatacak mı?

Umut Bebeğin babası Musa sorun oluyor!

Selin, mahkeme sonucunda Umut Bebeğin velayetini alır. Mesut ile birlikte büyük bir aile moduna girer. Fakat, Asım'ı hesap etmemiştir. Asım, hapse girmeden önce Umut'u kaçırarak ciddiyetini ortaya koymuştu. Babası olarak buna hakkının olduğunu düşünür. Mahkeme sonucunda Umut, Selin'e verilse de işin peşini bırakmayacağını söyler. Selin, Asım ile karşı karşıya geldiği hapisanede Umut'u ona bırakmayacağını ve onun için savaşmaktan kaçınmayacağını hissettirir. Asım da, Umut'u almakta kararlıdır. Selin ve Asım neler yaşayacak? Örgüt lideri olan Asım nasıl bir plan yürütecek? Selin, Umut Bebeği kaybedecek mi?

Ali'nin uyandığı yer neresi?

480. Bölüm fragmanında Ali, kendi resimlerinin olduğu bir odada baygın şekilde yatmaktadır. Uyandığında odayı tanımadığı görülür. Ali, şaşkındır. Duvarda küçüklüğünün de olduğu resimler bulunmaktaydı. Şaşkın şaşkın odayı inceler. Rıza Baba ve Savcı Arzu ise, Ali'nin bu durumundan dolayı merak içindedirler. Savcı Arzu, içine düştüğü durumu uyuşturucuya bağlar. Rıza Baba, Ali'ye uyuşturucu almadığına dair güvenmektedir. Peki, Ali'nin uyandığı yer neresi? Neden odada fotoğrafları var? Ali, tekrar uyuşturucuya mı başladı? Bu olayın ucunda geçmişi ile gizli bir sır mı gizli?

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI