X
X

Arka Sokaklar'ın 482. Bölümünde ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Tunç hayata tutunmaya çalışıyor! Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

25.05.2018 Cuma 19:00 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 25 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan 482. Bölümünde Asım ve adamları tarafından vurulan Tunç'un hayatı tehlikede! Mesut, Tunç'un intikamını almak için harekete geçiyor! Asım boş durmuyor ve Umut Bebeği alabilmek için Selin'in evine baskın düzenliyor!

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Tunç ameliyata alınıyor!

Asım intikam planını devreye sokup Mesut'un evini adamları ile tarıyor. Bu sırada içeride bulunan Tunç ve apartmanın içindeki koruma polisi kurşunların hedefi oluyor. Tunç ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, koruma polisi şehit oluyor. Asım ve adamları da koruma polisinin karşı koyması ile oradan kaçmak zorunda kalıyorlar. Mesut eve gelip oğlunu ağır yaralı halde bulunca kahroluyor.

Tunç hemenameliyata alınır. Tunç'un aldığı yaralardan dolayı hayatı büyük tehlikededir. Ameliyattan çıkamama gibi bir ihtimal bulunmaktadır. Çıksa bile sakat kalma ihtimali de vardır. Ameliyathanenin önünde sevdikleri onun sağ çıkması için gergin bekleyişlerini sürdürür. Özellikle Mesut, bu duruma kendisinin sebep olduğunu düşünür ve kendisini suçlar. Tunç'un ameliyatı başarılı geçecek mi? Tunç, ölümü yenebilecek mi? Ameliyat sonrasında olumsuz bir durum yaşanacak mı? Mesut, oğluna kavuşabilecek mi?

Mesut, Tunç'un intikamını almak için harekete geçiyor!

Ekip varını, yoğunu ortaya koyup Asım'a ulaşmaya çalışır. Fakat, sürekli adres değiştiren Asım'a ulaşmak o kadar kolay gözükmemektedir. Bu yüzden Mesut ekibi saf dışı bırakarak olayın üstüne gider. Sınır bölgesinde örgüt ile yaptığı savaşların pratikliğini İstanbul sokaklarına taşır. Tek bir amacı vardır; o da, Asım'ı öldürüp oğlunun  intikamını almaktır. Mesut, bir önceki bölümde kendisini infaz etmek için gelen ve kendisi tarafından öldürülen örgüt üyesi Dila'nın cenazesini alanlara odaklanır. Asım'ın yerini bildiklerini tahmin eder. Tahmini de boş çıkmaz. Asım'ın yerini öğrenen Mesut ekibe haber vermeden o adrese gider. Mesut, Asım ile karşı karşıya kalır. Mesut ve Asım arasında neler yaşanacak? Mesut, Asım'ı öldürmeyi başarabilecek mi? Rıza Baba, takrar kendi başına hareket eden Mesut'a karşı nasıl bir tavır takınacak?

Selin ve Umut Bebeğin hayatı bir kez daha tehlikede!

Asım kararlıdır. Çocuğunu Selin'in elinden almak için harekete geçer. Selin'in evinde bakıcı Şükran ve Umut Bebeği korumak için Hande ve Eda bulunmaktadır. Asım adamları ile evi basar. Hande ve Eda'yı hesap etmemiştir. Evde çatışma başlar. Çatışmada neler yaşandı? Asım, Umut Bebeği almayı başarabildi mi? Bu çatışma sırasında Hande, Eda ve Şükran zarar gördü mü?

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI