X
X

Arka Sokaklar'ın 484. Bölümünde Kazım, uyuşturucu şebekesini çökertmek için gizli görevde!

08.06.2018 Cuma 10:00 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 8 Haziran Cuma akşamı yayınlanan 484. Bölümünde Kazım, uyuşturucu şebekesini çökertecek operasyonda gönüllü oluyor ve şebekenin içine sızıyor! Ali, silah kaçakçısı olan babası ile hesaplaşıyor! Hüsnü, ameliyata giriyor!

Kazım'a zor görev!

Seyit Ağa, uyuşturucu ticareti yapan bir adamdır. Yakalanması zor birisidir. Operasyonlardan sürekli kurtulmasını bilmiştir. Bu sefer ekibimizin ağına farklı bir nedenden dolayı düşüyor. İnsan kaçakçılığı yapıldığı istihbaratını değerlendiren ekibimiz olayı takibe alıryor. Durumun üzerine giden Rıza Baba ve ekibi dosyanın ucunun Seyit Ağaya ulaşığını görürler. Bir taşla iki kuş vuracakları bir operasyon planlanır. Hem uyuşturucu satıcısı Seyit Ağayı ele geçirecekler; hem de, umut tacirliği yapan insan kaçakçılarını yakalayacaklardır. Ekipten bir komiserin şebekeye sızması gerekmektedir. Bu işe Kazım gönüllü olur. Ekibe yeni katıldığı için tanınma ihtimali daha düşüktür. Kazım planlandığı gibi şebekeye sızar. Seyit Ağaya kadar ulaşır. Ekip, Seyit Ağayı yakalayabilecek mi? İnsan kaçakçılığı yapan şebekeyi çökertebilecek mi? Kazım bu görevde başarılı olabilecek mi? Yoksa deşifre olup hayatı tehlikeye mi girecek?

Ekip, silah kaçakçılığı yapan kişinin Ali'nin babası olduğunu öğreniyor mu?

Ali, uzun zaman sonra çıkan babasını görmekten dolayı şaşkındır. Silah kaçakçısı olduğunu öğrenince de şaşkınlığı iki katına çıkar. Silahların örgütlere satılmasından dolayı babasına kızgındır. Bu satış işini nihayete erdirmenin yollarını aramaktadır. O silahlar yüzünden arkadaşlarının kaybını yaşayan Ali bunun hesabını babasına sorar. Babasının kendince sebebi olsa da Ali bu yaklaşımı normal olarak kabul etmemektedir. Ali, babasını yakalayıp adalete teslim edecek mi? Ali ve babası arasında neler yaşanacak? Rıza Baba ve ekip silah kaçakçısının Ali'nin babası olduğunu öğrencekler mi?

Ameliyat'a girecek olan Hüsnü'ye ekip arkadaşlarından destek!

Hüsnü'nün, kanserden dolayı sağlığı giderek bozulmaktadır. Tedavisi kendisini yorgun düşürmektedir. Doktordan aldığı son haber onu düşündürür. Hüsnü bir an önce ameliyata girmelidir. Hastalığını ailesi dışında çok az insan bilmektedir. Ekipten sadece Rıza Baba ve Mesut biliyordur. Hüsnü'nün acilen ameliyata gireceğini öğrenen yakınları üzüntülerini gizleyemezler. Rıza Baba durumun gizli kalmayacağını bildiğinden ekibin diğer elemanlarına bu kötü hadiseyi anlatır. Şimdi bir olmanın zamanıdır. Arkadaşları Hüsnü'yü ameliyata yalnız göndermezler. Hastaneye koşan arkadaşları ona büyük moral olur. Çevresinde sevdiklerini gören Hüsnü ameliyata daha kararlı girer. Peki Hüsnü ameliyattan sonra eski sağlığına kavuşabilecek mi? Doktor, kanserli bölgeye yayılmadan müdahale edebilecek mi?

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI