X
X

Arka Sokaklar'ın 485. Bölümü olan sezon finalinde ekibe kötü haber geliyor!

22.06.2018 Cuma 09:24 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 22 Haziran Cuma akşamı yayınlanan 485. Bölümünde ekip, aldığı kötü haber ile şok oluyor! Hüsnü, tiroit ameliyatına giriyor! Kazım, gizli görevde zor bir durumla karşılaşıyor!

Hüsnü zor bir ameliyata giriyor!

Hüsnü'ye tiroit kanseri teşhisi konulduktan sonra süreç hızlı ilerler. Hüsnü günden güne güçten düşer. Halsizlik ve baş ağrıları çekilecek gibi değildir. Son olarak da doktorun acil ameliyat haberi onu umutsuzluğun içine sürükler. Fakat, bu yolda yalnız değildir. Çoban Ailesi ve ekip arkadaşları yanındadır. Hüsnü arkasındaki bu destek kuvvet ile ameliyata girer. Zor bir ameliyat olması öncelikle Hüsnü'yü, sonra da sevenlerini endişelendirir. Herkes, karşılaşacakları olumsuz ya da olumlu habere hazırdır. Hüsnü ameliyattan sağ çıkabilecek mi? Ekip arkadaşlarının ziyaret ettiği şehitlikte ellerindeki çiçekler Hüsnü'nün mezarı için mi?

Kazım deşifre mi oldu?

Kazım, uyuşturucu şebekesini çökertmek ve çete lideri Seyit Ağayı yakalayabilmek için gizli görevlendirilmişti. Kazım, çete liderinin güvenini kazanmış, operasyon için gerekli olan bilgilere ulaşmayı başarmıştır. Rıza Baba ve ekibe bilgileri ulaştırmaya başlar. Çetenin işlerine yapılan operasyonlar yüzünden Seyit Ağa içlerinde bir köstebek olduğunu düşünür. Kazım zor durumdadır. Polis olduğu öğrenilirse infaz edileceğini bilir. Fragmanda gördüğümüz karede Kazım'ın sırtına çevrilmiş bir silah bulunmaktadır. Ekip arkadaşlarının da üzgün suratlarını görürüz. Peki, Kazım açığa mı çıktı? Seyit Ağa, Kazım'ın öldürülmesi emrini mi verdi? Kazım bu durumdan kurtulabilecek mi? Yoksa, son karede gördüklerimiz Kazım'ın mezarlığı mı?

Sezon finaline giderken!

Rekorları alt üst eden Arka Sokaklar 485. Bölümü ile 12. Sezonuna veda ediyor ve 13. Sezonun hazırlıklarına başlıyor. Sezon finali fagmanı bize aksiyonun, heyecanın ve üzüntünün yoğun olarak karşımıza çıkacağını gösteriyor. Ameliyata giren Hüsnü'nün, uyuşturucu şebekesindeki Kazım'ın akıbeti herkesi merakta bırakıyor. 

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI