X
X

Arka Sokaklar'ın sezon finali olan 447. Bölümünde Suat, herkesi hüzne boğuyor!

23.06.2017 Cuma 09:49 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 23 Haziran 2017 Cuma günü yayınlanan 447. Bölümünde; Suat, kendisine çarpan araba sonucunda ağır yaralanıyor! Metin evleniyor! Rıza Baba, herkesin öldü sandığı İlhan Kansu'nun yaşadığını ispatlamak için hayatını tehlikeye atıyor! Suat, yaşadığı kazadan sonra hayatta kalabilecek mi? Rıza, İlhan Kansu'nun yaşadığını ispat edebilecek mi? Arka Sokaklar'ın sezon finali olan 447. Bölümünde neler oldu?

Suat'a araba çarpıyor!

Durul, madde bağımlısı ve arkadaşları ile hırsızlık yapan bir gençtir. Kuyumcuda yaptığı soygundan sonra araba ile olay yerinden kaçar. Polis ise, peşine düşer. Durul ve Suat'ı birleştiren kötü talih o dakikalardan sonra başlar.

Suat ise, oğlu Metin'in düğününde mutlu bir şekilde eğlenmektedir. Ekibimizde aileleri ile birlikte bu mutlu günde Hüsnü'yü yanlız bırakmamıştır. Sıra takı merasimine gelince Suat atınları evde unuttuğunu hatırlar. Teyzesi Nazike ile birlikte eve gider ve altınları alarak telaşlı bir şekilde düğün salonuna gitmeye çalışır. Bu sırada polisten kaçan Durul'un arabası Suat'a çarpar. Çarpmanın şiddeti büyüktür. Suat, kanlar içerisinde yerde yatarken Nazike olayın şokunu yaşar. Hüsnü'nün içine kötü bir his çöker. İlk düşündüğü kişi Suat olur. 

Suat, hemen hastaneye kaldırılır ve ameliyata alınır. Durumu çok ciddidir. Ölümle, yaşam arasında gidip gelir; ameliyathane dışındakiler ise, merak içindedirler. Zaman geçtikçe Hüsnü ve çocukları telaşa kapılır. Doktordan gelecek mutlu haberi duymak için umutla beklemektedirler. Suat, yaşama tutunabilecek mi? 

Rıza Babanın başı dertte!

İlhan Kansu, bebek takası sırasında ekibimiz ile silahlı çatışmaya girmiş ve sonrasında öldüğü haberi yayılmıştı. Onunla tek husumeti olan Rıza Baba ise, İlhan Kansu'yu öldürdüğü iddiası ile açılan soruşturma yüzünden açığa alınmıştır. Rıza Babanın olay ile ilgili şüpheleri devam etmektedir. Savcının alelacele olayı onun üzerine yıkmasından dolayı kuşkulanmıştır. Olayın peşine düşer. İlhan Kansu'nun adamları ve avukatı ona ait tabutu morgdan çıkartıp götürürlerken, Rıza Baba bir fırsatını bulup cenaze nakil aracının içine girer. Tam tahmin ettiği gibi olur, tabut boştur. Bu durumu hemen Mesut komisere bildirir. Araç ise, onunla birlikte hareket etmiştir. Rıza Baba, İlhan Kansu'ya ulaşabilecek mi? Cenaze nakil aracı hedefine vardığında Rıza Babayı nasıl bir tehlike bekliyor?

 

 

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI