X
X

Arka Sokaklar'ın 437. bölümünde Gümüş'ün oyunu son buluyor! Arka Sokaklar 438. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

14.04.2017 Cuma 11:04 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 14 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 437. Bölümünde Oktay, pusu kuran Gümüşün eline düşer! Oktay, Gümüş’ün elinden kurtulabildi mi? Ekip, Gümüş’ü yakalayabildi mi? Mesut, karaciğer naklinden sonra ekibin arasına döndü mü? Mesut ve Gümüş arasında neler yaşandı? Arka Sokaklar 437. bölümünde neler oldu? Arka Sokaklar 438. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mesut taburcu oluyor!

Mesut, karaciğer naklinden sonra iyileşip taburcu olur. Selin, kendine gelene kadar evinde Mesut’a yardım eder. Mesut bu durumdan memnun olsa da, Gümüş elini kolunu sallaya sallaya İstanbul sokaklarında gezmektedir. Üstelik Oktay’ı kaçırarak gözdağı vermiştir. Mesut, göreve döndü mü? Kendisini hastanelik eden Gümüş’ün peşine düştü mü?

Ekip, fuhuş operasyonunda!

Ekip, zengin adamlara kadın ayarlayan mankenlik ajansı sahibi Hale’nin peşine düşer! Hale, mankenlik ajansı sahibidir ve tuzak kurduğu genç kızları fuhuşa zorluyordur! İş için ajansa başvuran Buse isimli genç ve güzel kadın, Hale’nin eline düşer; fakat, Buse her şeyi göze alarak Hale’yi emniyete şikayet eder. Rıza Baba, bu şikayet üzerine plan yapar. Komiserlerimiz zengin iş adamı kılığında içeri sızar. Ekip, operasyonda neler yaşandı? Fuhuş çetesi çökertilebildi mi? Operasyon sonrasında Ali’yi bekleyen zor durum ne?

Nazike’nin başı belada!

Hüsnü’nün tatlı belası Nazike, parkta otururken yanına gelen adamlar tarafından bıçakla tehdit edilip kaçırılır! Adamlar Nazike’yi neden kaçırdı?  Nazike, adamların elinden nasıl kurtuldu?

Arka Sokaklar 438. Bölüm Fragmanı yayında!

Ali, Pınar'a karşı açıklanamaz bir durumda yakalanıyor! Pınar, Ali'den ayrılma kararı mı alıyor?

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI