X
X

Pembe çamaşır makinesi ve Tayfun'un stüdyoda kaybolması yarışmaya neşe katacak!

07.04.2015 Salı 10:01 (Güncellendi: 26.09.2018 - 10:35)

Aslı - İlker Kızmaz aşklarının hikayesi; Tayfun'un, eşinin yardımı ile "Aşkın Gözü Kördür" oyununda stüdyoda kaybolması geceye damgasını vuracak! Ben Bilmem Eşim Bilir Ünlüler bu akşam saat 20:00’de Kanal D’de!

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu özel bölümünde İlker – Aslı Kızmaz, Tayfun – Tuğçe Duygulu, Nazif – Aylin Kabasakal Sevim, Metin – Eda Özülkü çiftleri yarışacak.

Aslı Kızmaz, İlker Ayrık’ın nasıl tanıştınız sorusuna samimiyetle cevap vererek,  İlker Kızmaz’la yaşadıkları büyük aşkın hikayesini şu sözlerle anlattı; "Nefes Vatan Sağolsun" filminin çekimlerinden hemen önce tanıştık. İlker’i ilk gördüğümde ne kadar yakışıklı çocuk dedim ve gecenin sonunda kendi telefon numaramı ona verdim. Ertesi gün beni aradı. 4,5 saat Beyoğlu’nda bir pastanede oturduk, sohbet ettik. Aramızda o dönem hiçbir şey geçmedi. Zaten filmin çekimleri için dağa gitti.

Filmin izlemesinin yapılacağı akşam İlker’i görene kadar arkadaş olarak konuşuyorduk, Filmden sonra dünyanın en klasik hareketi olarak "Rüyamda Seni Gördüm" dedim. İki gün sonra manita olduk.  Aslı Kızmaz, 1 sene ilişki yaşadıktan sonra 2 sene de ayrı kaldıklarını daha sonra yeniden birlikte olduklarını sözlerine ekledi.  Eşinin çok romantik olduğunu vurgulayan Aslı Kızmaz; İlker Kızmaz’ın 2 kere evlenme teklif ettiğini belirtti. Birincisinde Aslı Hanım’ın takıntısı olan pembe çamaşır makinasını alarak sürpriz yapan Kızmaz yanında yüzük olmadığı için birbirlerine gazoz kapağı vermişler.

Beylerin gözü kapalı bir şeklide eşlerinin tarifiyle oynadıkları "Aşkın Gözü Kördür" oyununda ise; eğlenceli anlar yaşandı. Gözleri kapalı olan eşlerine yolu tarif ederek puan kazanmaya çalışan çiftler zor anlar yaşadı. Bayanların sağ ve sollarını şaşırmaları beyleri bir hayli sıkıntıya soktu. Özellikle Tayfun’un yönünü kaybedip stüdyoda dağınık bir halde dolanması herkesi gülmekten kırıp geçirdi.

Ben Bilmem Eşim Bilir Ünlüler bu akşam saat 20:00’de Kanal D’de!


BEN BİLMEM EŞİM BİLİR VİDEOLARI