X
X

Şarkıcı Hatice'den itiraf!

06.04.2015 Pazartesi 09:57 (Güncellendi: 26.09.2018 - 10:35)

Ben Bilmem Eşim Bilir’in klasiği olan deplasman sorusuna ünlü hanımlar, verdikleri cevaplarla kıskançlıklarını ortaya serecekler. Şarkıcı Hatice, çok kıskanç olduğunu şu sözlerle dile getirecek;” Ben onu bir gözümden diğer gözüme kıskanırım. Erkek milletine güvenmiyorum. Maç olur altından başka bir şey çıkar. Hiçbir yere göndermiyorum, o benim.” dedi.

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu özel bölümünde Hatice – Ender Ataç, Esin – Ayhan Taş, Ceren – Emir Benderlioğlu, Nuran – İsmail Baki Tuncer çiftleri yarışacak.



Ben Bilmem Eşim Bilir’in klasiği olan deplasman sorusuna ünlü hanımlar, verdikleri cevaplarla kıskançlıklarını ortaya serecekler. Şarkıcı Hatice, çok kıskanç olduğunu şu sözlerle dile getirecek; "Ben onu bir gözümden diğer gözüme kıskanırım. Erkek milletine güvenmiyorum. Maç olur altından başka bir şey çıkar. Hiçbir yere göndermiyorum, o benim." dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLA!

Yapısı gereği evcil olan ve sokağa çıkma konusunda üşengeç olan Emir Benderlioğlu için eşi Ceren Benderlioğlu ise gönül rahatlığıyla izin vereceğini söyledi.



Ben Bilmem Eşim Bilir Ünlüler bu akşam saat 20:00’de Kanal D’de!,

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR VİDEOLARI