X
X

"Ben Bilmem Eşim Bilir" artık, oyun olarak iPhone ve iPad’te

19.02.2013 Salı 16:11 (Güncellendi: 26.12.2023 - 16:59)

Eğlence hız kesmiyor...

Doğan TV’nin Zibumi Yazılım ile birlikte geliştirdiği "Ben Bilmem Eşim Bilir", televizyon ekranlarında olduğu gibi, oyun camiasında da popüler oldu.
  
Apple Appstore’da, oyunseverlerin beğenisine ücretsiz olarak sunulan “Ben Bilmem Eşim Bilir” oyunu, ilk andan itibaren yoğun ilgiyle karşılandı ve daha şimdiden tüm kategorilerde 2. sıraya yükseldi.
 
Kısa bir süre içerisinde web üzerinden, oyun.kanald.com.tr ve www.oyuncu.com ‘dan da oynanabilecek olan oyun, her yerde bağımlılık yaratmaya hazırlanıyor.
 
Şimdilik sadece “Bar Masası” oyununda yarışabilen oyuncular, çok kısa süre içerisinde “Topuklu Ayakkabı”, “Acı Biber Yeme” ve “Tabak Taşıma” oyunlarında da yarışabilecekler.
 
“Bar Masası” oyunda yarışmacılar, uzun bir tahtanın uç kısmında bulunan kırmızı çizginin diğer tarafına bira bardaklarını dizmeye çalışıyor. Düşürmeden son kısımda biriktirdiği her bardak da onlara puan getiriyor. Tabii arada, yarışmacıların eşleri de onlara sözleriyle destek olmayı ihmal etmiyor.
 
Oyun, gerçek yarışmada olduğu gibi büyük bir heyecana sahne oluyor.Sıkılmadan her yerde oynayabileceğiniz  “Ben Bilmem Eşim Bilir” oyununu, Appstore’dan ücretsiz indirebilir, iPad ve iPhone’unuzda keyifle oynayabilirsiniz.

 

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR VİDEOLARI