X
X

Ben Bilmem Eşim Bilir, Dünya'ya yayılıyor

16.05.2013 Perşembe 11:00 (Güncellendi: 26.09.2018 - 10:35)

Kanal D’nin sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı, yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in ünü tüm dünyaya yayılmaya başladı.

Kanal D’nin sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı, sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in ünü tüm dünyaya yayılmaya başladı. 

Kanal D’nin Romanya kanalı, Ben Bilmem Eşim Bilir’i kendi ülkelerinde yayınlamak için Türkiye ile iletişime geçerek anlaşmaya vardı ve formatı satın aldı. Programın birebir formatını satın alınan Romanya kanalında, yine aynı oyunlar oynanacak. Sunuculuğunu Gabriel Coveseanu’nun yaptığı program “Jumatatea Mea Stie” ismi ile önümüzdeki sezon sonuna kadar yayınlanacak.  

“Ben Bilmem Eşim Bilir” fırtınası bu defa Romanyalı çiftleri ve izleyenleri hafta sonları heyecanlandırıp, eğlendirecek. Romanya’nın ardından Ben Bilmem Eşim Bilir’in Lübnan'a da satışı yapıldı. Yeni sezonda gösterilmeye başlanacak olan programın Lübnan’daki hazırlıkları sürüyor. Ayrıca tüm dünyada büyük ilgi gören “Ben Bilmem Eşim Bilir”in, başka ülkelere satılması için görüşmeler devam ediyor. 

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR VİDEOLARI