X
X

“Ben Bilmem Eşim Bilir” Pazar’ın birincisi

24.09.2012 Pazartesi 14:25 (Güncellendi: 26.09.2018 - 10:35)

Kanal D, Pazar gününe damgasını vurdu

Kanal D’nin sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı, yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”, Pazar akşamı, Yetenek Sizsiniz Türkiye ve En Büyük Show’u geride bıraktı ve A/B SES’te günün birincisi oldu.

 
Rakipleri, ikiye ya da üçe bölündü ama o da fayda etmedi“Ben Bilmem Eşim Bilir”, Pazar akşamı ekrana gelen “Yetenek Sizsiniz Türkiye” ve “ En Büyük Show” gibi gecenin iddialı yapımlarını, üstelik de rakipleri gibi programı, ikiye ya da üçe bölmeden geride bıraktı ve birinci oldu.
 
TNS’nin verilerine göre; A/B SES’te yüzde 5.65 reyting ve yüzde 20.3 izlenme payı ile gecenin en çok izlenen programı ve birincisi olan “Ben Bilmem Eşim Bilir” bu sonuçla, yarışma ve şov programlarının yanı sıra, yerli dizileri de geride bırakarak zirvede yer aldı.
 
Pazar akşamı ayrıca Kanal D, Prime Time A/B SES’te yüzde 19.67 izlenme payı, Prime Time Tüm Kişiler’de yüzde 14.03 izlenme payı, Tüm Gün A/B SES’te yüzde 11.46 izlenme payı ve Tüm Gün Tüm Kişiler’de yüzde 9.46 izlenme payı ile rakiplerini geride bıraktı ve birinci oldu.

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR VİDEOLARI