X
X

“Ben Bilmem Eşim Bilir”i model aldılar

02.12.2012 Pazar 13:35 (Güncellendi: 26.09.2018 - 10:35)

"Ben Bilmem Velim Bilir" yarışması yaptılar

Kanal D’nin sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasını model alan, Sarıyer Balahatun İlköğretimokulu yönetimi, “Ben Bilmem Velim Bilir” adlı yarışma düzenledi.

 

 
Sarıyer’de 270 öğrencili, butik olarak tabir edilebilecek bir eğitim kurumu olan Balahatun İlköğretimokulu yönetimince; veli – öğrenci-okul ilişkilerini güçlendirmek, öğrenci ve velilerin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak, velilerin çocuklarıyla vakit geçirmelerini sağlamak ve kurum kültürüne katkı sağlamak amacıyla “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışması model alınarak, 26-30 Kasım tarihleri arasında “Ben Bilmem Velim Bilir” adlı bir yarışma düzenlendi.
 
Kanal D’de ekrana gelen “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasının sunucusu İlker Ayrık’ın da davetli olduğu organizasyonda, sempatik sunucu, öğrenciler ve velilerce yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. İlker Ayrık’ın da aynı yoğunlukla onların sevgilerine karşılık verdiği organizasyonda eğlence ve kahkaha dolu anlar yaşandı.
 
“Ben Bilmem Velim Bilir” organizasyonundan birbirinden eğlenceli görüntüler, “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasının, bu akşam (2 Aralık Pazar), saat 20.00’de yayınlanacak bölümünde ekrana gelecek.
 

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR VİDEOLARI