X
X

Hanımlar bu akşam çok eğlendirecek

08.12.2012 Cumartesi 16:15 (Güncellendi: 26.09.2018 - 10:35)

Ben Bilmem Eşim Bilir'in bu akşamki hanım yarışmacıları, çiçek aranjmanı yaparken, diğer yandan sehpa montajına soyunacaklar.

Ben Bilmem Eşim Bilir’in bu akşam yayınlanacak bölümünde yeni ve eğlenceli birbirinden eğlenceli oyunlar oynanacak. Pinpon çiçeği isimli oyunu oynayan hanımlar gerilim ve heyecan dolu bu yeni oyunda başarılı olmak için mücadele ederken, sehpayı monte etme oyunuyla, izleyenlere keyifli anlar yaşatacaklar.

 
Kanal D'nin sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı sevilen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir'in Cumartesi yayınlanacak bölümünde herkesin kolaylıkla evlerinde deneyeceği yeni bir oyun oynanacak. Yarışmacılar pipetlerin üzerine koydukları pinpon toplarından çiçek aranjmanı yapmaya çalışacaklar. Pinpon  toplarının son anda düşmesi ise heyecan dolu anlar yaşanmasına neden olacak.
 
Hanımların oynayacağı bir diğer oyun olan sehpayı monte etme oyunu izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Hanımlar eşlerinin tahmin ettiği süre içerisinde sehpaları monte etmeye çalışırken, beylerin eşlerini farklı yönlerle gaza getirmesi kahkahalara neden olacak.
 
Hanımlar evlerde kolaylıkla monte edilen sehpaları eşlerinin tahmin ettiği süre içinde yapmaya çalışırken heyecan dolu anlar yaşayacaklar. Beylerin eşlerini "hadi aslanım, hadi koçum" sözleriyle desteklemesi ise herkesi güldürecek.

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR VİDEOLARI