X
X

İlker Ayrık, otomobil kazandıracak

03.07.2012 Salı 11:54 (Güncellendi: 26.09.2018 - 10:35)

İlker Ayrık'ın sunumuyla Ben Bilmem Eşim Bilir çok yakında...

Kanal D’de yakında “Ben Bilmem Eşim Bilir” adlı yeni bir yarışma programı başlıyor!
 
Kanal D’de yakında, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yapacağı, “Ben Bilmem Eşim Bilir” adlı, ailece izleyebileceğiniz, keyif dolu, yepyeni bir yarışma programı başlıyor.
 
Her hafta 0 km. son model bir otomobil kazanma fırsatı sürüyor
Yarışmacıların, büyük finalde son model bir otomobil kazanma şansına sahip olacakları “Ben Bilmem Eşim Bilir”e başvurular, www. kanald.com.tr’den  ya da http://form.kanald.com.tr/bbeb/form.aspx adresinden devam ediyor.
 
Dört çift, üç farklı etapta kıyasıya yarışacak
Dört çiftin kıyasıya yarışacağı programda, çiftlerin birbirlerini ne kadar tanıdıkları eğlenceli bir şekilde ekrana gelecek. Hafta içi her gün yayınlanacak olan “Ben Bilmem Eşim Bilir” üç farklı etaptan oluşuyor.1. etapta bayanlar iddia masasında oturuyor ve eşlerine verilen görevleri yapıp yapamayacaklarıyla ilgili tahminler yürütüyor.2. etapta ise baylar iddia masasına otuyor ve bu kez onlar eşleri hakkında çıkan görevler için tahminler yapıp, kararlar veriyor.
 
İki çift final oyunu oynayacak
İlk etabı bayanlar, sonraki etabı da baylar oynadıktan sonra, dört çift içinden en fazla puanı alan iki çift, programın 3. etabına geçiyor ve karşılıklı olarak final oyununu oynuyorlar.
 
Büyük finalin ödülü son model otomobil
Final oyununda kazanan çift ise, Cuma günü büyük finalde oynamaya hak kazanıyor. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günlerinin kazananları, Cuma günü büyük finalde birincilik ödülü olan 0 kilometre otomobil için yarışıyor.

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR VİDEOLARI