X
X

Topuklu ayakkabı oyunu artık cepte

24.05.2013 Cuma 12:41 (Güncellendi: 26.09.2018 - 10:35)

Ben Bilmem Eşim Bilir eğlencesi cepte de devam ediyor!

“Topuklu ayakkabı” oyununu artık herkes oynayabilecek!
 
Bar masası oyunundan sonra topuklu ayakkabı oyunu da iPhone’da! Kanal D’nin, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in izleyenlere ve yarışmacılara heyecan yaşatan topuklu ayakkabı oyunu, artık iPhone’dan oynanabilecek.
 
Yarışmacı çiftlere heyecan ve gerilim dolu dakikalar yaşatan, izleyenleri ise güldüren  “topuklu ayakkabı” oyununu, artık herkes ücretsiz ve hızlı bir şekilde indirerek eğlenceyi her an ceplerinde taşıyacaklar. Erkek yarışmacıların korkulu rüyaları haline gelen topuklu ayakkabı ile parkuru tamamlama oyunu heyecanını, artık isteyen herkes her an yaşayacak.
 
Kullanıcılar oyun başlamadan önce yarışmacı çiftini ve topuklu ayakkabısını seçecek ve ardından ekranda çıkan işaretlere hızlı bir şekilde basarak süre kazanmaya çalışacaklar.
 
Ben Bilmem Eşim Bilir fanatikleri televizyondan sonra heyecanı ve eğlenceyi telefonlarında da yaşamaya devam edecekler. “Oyun Zamanı” uygulamasını indiren veya güncelleyen kullanıcılar yeni oyunu buradan oynayabilecekler. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan bar masası oyunu en popüler listesinde ön sıralarda yer almıştı. Ben Bilmem Eşim Bilir’in iPhone eğlencesi bar masası ve topuklu ayakkabı oyunundan sonra, tabak taşıma ve acı biber yeme oyunları ile önümüzdeki günlerde de devam edecek.

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR VİDEOLARI