X
X

Bir Umut Yeter 3. Bölümde Elif, tüm gerçekleri öğreniyor! Bir Umut Yeter 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

13.10.2018 Cumartesi 12:11 (Güncellendi: 27.11.2018 - 17:33)

Bir Umut Yeter 13 Ekim cumartesi yayınlanan yeni bölümde Yılmaz ve Derya arasındaki yakınlıktan rahatsız olan Elif, bu durumun sebebini öğreniyor!

Bir Umut Yeteryeni bölümde Yılmaz, tüm gerçekleri Elif'e anlatmak zorunda kalıyor... Peki şimdi Elif ne yapacak?

Yıllar sora tesadüfen Umut'un gerçek annesinin Derya olduğunu öğrenen Yılmaz, vicdan azabı duymaya başlar. Derya'nın bunca zaman çektiği evlat acısını görür. Umut'u ondan ayrı koydukları için de büyük bir üzüntü duyar ancak bu noktada nasıl bir adım atacağını bilemez. Yılmaz'ı bu durumdan kurtaracak olan ise Derya'ya bir mektup yazmak olur. Yılmaz, ona her şeyi itiraf eden ve tüm gerçekleri ortaya koyan bir mektup yazar. Ancak beklenmedik bir gelişme olur. Bu mektup Derya'dan önce babası Kenan'ın eline geçer. Kenan, mektubu okuyunca ise tedirgin olur ve kızını koruma altına almak için tüm imkanlarını seferber eder.

Öte yandan kader, Derya ve Yılmaz'ın yollarını sürekli kesiştirir. Derya, zamanla Yılmaz'a içini dökmeye başlar. Derya'nın yıllar önce kaybettiği oğlu ve yaşantısıyla ilgili yaptığı samimi itiraflar Yılmaz’ı derinden etkiler. Tüm bunlar yaşanırken ise Elif giderek Yılmaz'ı kıskanmaya başlar. Derya ve Yılmaz'ın yakınlaşması onu rahatsız eder ve sonunda Yılmaz'a bu durumu anlatır. Yılmaz ise Elif'e tüm gerçekleri itiraf etmek zorunda kalır. Umut'un gerçek annesinin  Derya olduğunu ve bunca zamandır onun yaşadığını bile bilmediğini söyler. Peki Umut'a çok bağlı olan Elif, bu durumda ne yapacaktır?

Yılmaz, Elif'i Umut konusunda ikna edebilecek midir? Derya, yıllar sonra oğluna kavuşabilecek midir?

Bir Umut Yeter 4. Bölüm Fragmanı yayında! Yılmaz’ın gerçekleri yazdığı mektup sonunda Derya’nın eline geçiyor! Derya’nın umutları yeniden yeşeriyor!

Bir Umut Yeter yeni bölümüyle cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

BİR UMUT YETER VİDEOLARI