X
X

Bir Umut Yeter 4. Bölümde Elif, Umut'tan vazgeçmiyor!

20.10.2018 Cumartesi 12:11 (Güncellendi: 27.11.2018 - 17:33)

Bir Umut Yeter 20 Ekim cumartesi yayınlanan yeni bölümde gerçeklerle yüzleşen Elif, ne pahasına olursa olsun Umut'tan vazgeçmeyeceğini söylüyor ve işler sarpa sarıyor!

 Bir Umut Yeter yen bölümde Yılmaz'ı işi giderek zorlaşıyor! Yıllar sonra Umut'un gerçek annesinin Derya olduğunu öğrenen Yılmaz bu gerçekle yaşayamıyor. Bu yetmez gibi bir de kader sürekl Derya ve Yılmaz'ı karşı karşıya getiriyor... Ancak bu durumu farkeden Elif, sonunda duruma müdahil oluyor.

Elif, beş yıl önce bir mucize eseri kıyıya vuran bir teknenin içinde bulup, ölü doğan bebeklerinin yerine koydukları oğullarının gerçek annesinin Derya olduğunu öğrendiğinde, gerçekleri kabul etmek istemez. Bunca zaman Umut'a annelik yapan Elif, ne pahasına olursa olsun onu gerçek annesi olan Derya'ya asla vermeyeceğini söylüyor. Bu konuda gözü kararan Elif, karşısında Yılmaz'ı buluyor.  Yılmaz ise vicdanıyla girdiği büyük savaşın yanında, evde de Elif’in Umut’a olan hastalıklı tutkusu ve gerçekleri kabul etmeyen katı tutumu ile baş etmeye çalışmaktadır. Ancak bu öyle kolay bir durum değildir. Günden güne işin rengi değişmektedir. 

Yılmaz'ın Derya'ya yazdığı ancak Kenan'ın eline geçen isimsiz mektup sonunda Derya'ya ulaşıyor. Mektuptan haberdar olan Dilek, ortalığı karıştıracak bir hamle yapıyor. Dilek’in oyunu ile Derya mektubu buluyor! Derya’nın mektubu bulmasıyla da tüm dengeler bir anda değişiyor!

Son Bölümü İzle!

BİR UMUT YETER VİDEOLARI

Component Name: Contest - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 444977739


Varnish cache server