X
X

Evlat Kokusu 7. Yeni Bölüm Fragmanında Aslan'dan şok eden itiraf!

19.04.2017 Çarşamba 10:48 (Güncellendi: 19.06.2017 - 13:09)

Evlat Kokusu 19 Nisan Çarşamba yayınlanan 6.Bölüm'de Zeyno, Çınar'ın doğum gününde vuruluyor ve ölümle burun buruna geliyor! Ölümden dönen Zeyno, Çınar'ı Akbaş Ailesi'nden almak için daha çok hırslanıyor! Evlat Kokusu 7.Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Evlat Kokusu 7. Bölüm'de neler olacak?

Evlat Kokusu 6.Bölüm'de Zeyno, oğlu Çınar'ın doğum gününde vuruluyor ve Akbaş Ailesi'nin evinde patlayan silah sesi büyük bir paniğe yol açıyor! Çınar ve Ela korku ile etrafa bakarken Zeyno'nun vurulduğunu görüyorlar. Zeyno'nun vuruşmasıyla birlikte Aslan en hızlı şekilde yardımın gelmesi için bekleyiş içerisindedir. Silahlı saldırgan büyük bir hızla kaçarak uzaklaşır. Peki bu saldırıyı gerçekleştiren saldırganların asıl amacı ne? Zeynep, yeniden Çınar'ın yani evladının kokusunu koklayabilecek mi?

Hastaneye kaldırılırsa işin büyüyeceğini düşünen Hünkar Zeyno'yu evlerinde tutmak istiyor. Akbaş Ailesi'ninn evinde tedavi altına alınan Zeyno, Zümrüt'le konuşmaya karar veriyor. Onun da bir anne olduğunu ve bu durum karşısında acımasız olmaması gerektiğini söylüyor. Bir annenin başka bir annenin çığlığına duyarsız kalamayacağını hatırlatıyor. Zeyno'nun bu duygusal konuşmalarından etkilenen Zümrüt ise kendi içinde başka bir savaş veriyor. Zümrüt ve Zeyno arasında yakınlık olma ihtimali ise en çok Hünkar'ı tedirgin ediyor. Hünkar, Zümrüt'ü Zeyno ile samimi olmaması konusunda uyarıyor. Eğer onunla yakınlaşırsa oğlu Çınar'ı sonsuza dek kaybedeceğini ifade ediyor. Zümrüt ise çaresiz bir durumda kalıyor. 

Serdar ve Cevahir iş birliği yapmaya karar veriyor. Serdar, Cevahir'e petrol işine gireceklerini ancak bu yolda Hünkar ve Aslan'ı istemediğini söylüyor. Öte yandan Aslan, saldırının kimler tarafından yapıldığını öğrenir. Karşı taraf ile yüzleşmeye giden Aslan, onu bekleyen büyük bir tehlikeden habersizdir. Bir anda silahların arasında kalan Aslan şimdi ne yapacak?

Zeyno'nun vurulmasıyla vicdanı ve aklı arasında kalan Aslan, Zeyno'nun yanında olmaya karar veriyor. Onunla bu zor süreçte ilgilenen Aslan, farketmeden Zeyno'yla yakınlaşmaya başlıyor. Zeyno ile Aslan’ın Çınar’la birlikte dağ evinde geçirdikleri bir gece Zümrüt’ün sabrını taşırıyor ve Zümrüt evi terk ediyor. 

Evlat Kokusu 7. Bölüm Fragmanı yayında!

Serdar ile Aslan'ın arasında soğuk bir savaş başlıyor! Zümrüt ise abisiyle ters düşen ve ona karşı ilgisiz davranan Aslan'a, boşanmak istediğini söylüyor!

EVLAT KOKUSU VİDEOLARI