X
X

Evlat Kokusu 7. Yeni Bölüm'de mahkemede Zümrüt'ten şok hamle! Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

26.04.2017 Çarşamba 10:11 (Güncellendi: 19.06.2017 - 13:09)

Evlat Kokusu'nda Aslan'dan boşanmaya karar veren Zümrüt, 26 Nisan Çarşamba Evlat Kokusu 7. Yeni bölüm fragmanında ise çocukları da alıp kaçıyor. Zümrüt'ün peşine düşen Aslan, onların gitmesine engel oldu mu? Zeyno'nun, evladına kavuşmasına ramak kala onları yeni bir ayrılık mı bekliyor? Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Evlat Kokusu bugün yayınlanacak yeni bölümde, Aslan'dan boşanmaya karar veren Zümrüt, çocukları da alıp kayıplara karışıyor. Son bölümde Serdar, Zümrüt ile anlaşma yaparak Çınar'ı gerçek annesi olan Zeyno'ya vermeye karar vermişti. Zümrüt ise bu karara karşı çıkmıştı. Serdar, bu iç savaştan Zümrüt'ün zarar görmemesi için böyle bir yol denemeyi seçmişti ancak Zümrüt ne olursa olsun Çınar'ı kaybetmeyi göze alamayıp, beklenmedik bir hamle yapmıştı. 

Evlat Kokusu yeni bölümde ise Aslan ve Zeyno yakınlaşmasını gören Zümrüt artık daha fazla dayanamıyor. Zeyno'nun gün geçtikçe hayatlarına daha çok girdiğini gören ve Çınar'ı kaybetme korkusuna bürünen Zümrüt, geri dönüşü olmayan bir yola giriyor. Çocukları da alarak bir arkadaşının evine yerleşen Zümrüt köşke geri dönmemeye ve Aslan’dan boşanmaya karar veriyor. Zeyno’yla gittikçe daha fazla yakınlaşan Aslan ise bir tartışma anında duygularını Zeyno’ya itiraf ediyor. Bu zamana kadar Zeyno'ya hiç kin beslemediğini ona sadece sevgiyle baktığını söyleyen Aslan'ın bu sözlerinden sonra Zeyno ne yapacak? Bu itiraf dengeleri değiştirecek mi? 

Öte yandan Çınar’ın velayet davasının görüleceği gün gelir çatar. Ancak ortada ne Çınar ne de Zümrüt vardır. Zümrüt’ün çocuklarla birlikte yurt dışına çıkacağını öğrenen Aslan, bir hışımla havalimanına gider. Uçağa yetişmeye çalışan Aslan ne yazık ki eli boş döner. Zeyno ise bu durumlardan habersiz, elinde DNA raporuyla birlikte oğluna kavuşacağı günü bekler. Artık Çınar'ı alacağından emin olan Zeyno, dava sırasında ise beklenmedik bir kişinin tanıklığı üzerine büyük bir hayal kırıklığı yaşar. 

Zeyno'nun vurulmasıyla vicdanı ve aklı arasında kalan Aslan ise , Zeyno'nun yanında olmaya karar veriyor. Onunla bu zor süreçte ilgilenen Aslan, farketmeden Zeyno'yla yakınlaşmaya da başlıyor. Zeyno ile Aslan’ın Çınar’la birlikte dağ evinde geçirdikleri bir gece Zümrüt’ün sabrını taşırıyor ve Zümrüt evi terk ediyor. Serdar ise bu konuda Zümrüt'ün yanında olarak farklı bir plan içine giriyor. Zümrüt'e Zeyno ile anlaşma yapacaklarını bu durumdan onun zarar görmemesi için en doğru yolun bu olduğunu söylese de Zümrüt bambaşka bir hamle ile herkesi şok ediyor!

Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı yayında! 

Zeynep oğluna kavuşuyor mu? Çınar'ın öz babasının gelmesi dengeleri nasıl değiştirecek?

EVLAT KOKUSU VİDEOLARI