X
X

Evlat Kokusu 8. Bölüm'de Hünkar, Serdar'ı vuruyor! Evlat Kokusu 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

03.05.2017 Çarşamba 10:20 (Güncellendi: 19.06.2017 - 13:09)

Evlat Kokusu 3 Mayıs Çarşamba yayınlanan 8. bölümde, Çınar'ın öz babası Yusuf ortaya çıkıyor ve Zeyno'yu tehdit ediyor. Aslan ise Zeyno'ya zarar veren kim varsa tek tek karşısına çıkarak onu korumaya çalışıyor. Aslan'ın bu davranışları Zeyno ile onu birbirine daha çok yaklaştırıyor! Peki Evlat Kokusu son bölümde neler olacak? Evlat Kokusu 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Oğlu Çınar'ı alabilmek için artık sona yaklaşan ve mahkeme günü hakim karşısına çıkan Zeyno, son anda Çınar'ın öz babası Yusuf'un gelmesiyle büyük bir şok yaşamıştı. Zeyno, mahkemeyi kazanacağına emin bir şekilde gitmiş, burada Zümrüt'ün de ifadesiyle Çınar'ı almaya kesin gözüyle bakmıştı. Olanlar karşısında sakinliğini koruyan Hünkar'ın ise bir planı vardı. Hünkar, Zeyno'nun geçmişinden bir sırrı daha ortaya çıkararak bu durumu kendi lehine kullanmıştı. Çınar'ın öz babası Yusuf'un mahkmeye gelmesi tüm dengeleri değiştirmişti...

Çınar'ın gerçek babası Yusuf'un mahkemede yaptığı yalancı tanıklık, Zeyno'nun tüm umutlarını sonlandırıyor. Bunca zaman Çınar'a kavuşmak için tüm zorlukları göğüsleyen Zeyno, Yusuf'un bir gün çıkıp gelebileceğini ise hesaba katmamıştı. Yusuf'un yeniden hayatına girmesiyle artık daha büyük bir belaya bulaştığının farkında olan Zeyno, kendini ondan korumak zorundadır. Paranın kokusunu alan Yusuf artık bu işin peşini kolay kolay bırakmayacaktır. Zeyno'yu tehdit ederek istediğini alana kadar uğraşan Yusuf, karşısında Aslan'ı bulur. Aslan'ın hiç kimseye Zeyno'yu ezdirmeye niyeti yoktur.

Öte yandan Aslan'la boşanma kararı alan Zümrüt ise hata üstüne hata yapar. Olayların ortasında kalan Ela ve Çınar için ise zor bir süreç başlamıştır. Her şeyin farkında olan Ela, bu durum karşısında artık sessiz kalamaz.  Peki bundan sonra ne olacak? Yusuf, Hünkar'la işbirliği yapıp amacına ulaşabilecek mi? Zeyno, onun karşısında kendini nasıl koruyacak?

Evlat Kokusu 9. Bölüm Fragmanı yayında!
Zümrüt, büyük gerçeği Çınar'a anlatmak zorunda kalıyor. Çınar, duydukları karşısında yıkılıyor!

EVLAT KOKUSU VİDEOLARI