X
X

Hayat Şarkısı 41. Bölümde tüyler ürperdi? Hayat Şarkısı 42. Bölüm Fragmanı ile yürekler hopluyor!

07.02.2017 Salı 17:29 (Güncellendi: 05.12.2023 - 11:15)

Hayat Şarkısı 7 Şubat Salı 2017'de yayınlanan yeni bölümünde, Hülya'nın evine bir yabancı giriyor! Melek'in o kişiyi gördüğü anda korkudan bayılması ile Hülya'nın uykudan uyandığındaki dehşet hali herkesin kanını dondurdu. Çocukların ve kızların yaşadığı eve gizlice giren bu kişi kim? Ev halkı bu kişiden zarar görecek mi? Çocuklar güvende mi? Hayat Şarkısı son bölümde neler oldu, hepsi bu yazıda!

Hayat Şarkısı son bölümde, Hülya erken doğum için hastaneye kaldırılmış, herkesin yüreğini ağzına getirmişti. Sonunda Düğme Bebek dünyaya gelmişti ama babasının ondan haberi yoktu çünkü Kerim, hiçkimseye haber vermeden sokakta sabahlamış ve kimsesizlerin kaldığı bir ortamda olduğu için polis tarafından nezarethaneye alınmıştı. Kendine gelip, abisinin adını verene kadar da kimse ona ulaşamamıştı. Bu sırada aile, bir yandan Hülya'ya bir yandan Kerim'e meraklanırken, Düğme Bebek ve Hülya'nın durumu iyiye doğru gitmeye başlamıştı. Sonunda, Hüseyin'e ulaşabilen Kerim, yakayı kurtarmış, eve dönmüştü. Eve geldiğinde kızının doğduğunu öğrenen Kerim, bir şey daha öğrendi. Hülya'nın geçmişte yaşadığı elim olayı öğrenen Kerim, iç hesaplaşmaya başladı.

Öte yandan Hülya, kızının doğumu ile gerçek anlamda anneliği tatmış ve Kerim'in de bu anlara tanıklık etmesini istediğinden içten içe ona kırılmıştı. Halbuki Kerim cephesinde bambaşka bir dünya vardı. Karısının yaşadığı durumu, kendisine yedirebilecek miydi? Hülya'ya yaptıklarından ötürü kendini affettirebilecek miydi? derken, Kerim hastaneye karısı ve kızının yanına gitti.

Hayat Şarkısı 42. Bölüm Fragmanı, Hayat Şarkısı yeni bölümün ardından yayınlandı. Peki, Hayat Şarkısı yeni bölümde neler olacak? İşte Hayat Şarkısı son bölüm özeti!

Kerim'in hastaneye gelişi ile kırgınlığını dile getiren Hülya, Kerim'in onun hakkındaki gerçeği bildiğini ve hala beklediği karşılığı alamayınca, en can yakan sözlerini söylemeye başlıyor. Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanında, attığı adımdan geri dönmek istemeyen, kararlı bir Hülya görüyoruz. Kerim ise Hülya'yı vazgeçirmek için onu ikna etmeye çalışıyor. Peki, Kerim Hülya'yı ikna edebilecek mi?

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanında beklenmeyen son!
Hülya'nın evde olduğu sırada, yüzünü görmediğimiz siyah kıyafet ve eldivenli biri kapıyı maymuncukla açarak eve giriyor. Hülya'nın evine giren bu gizemli kişi kim? Hülya'nın başı dertte mi? Hülya bir zarar görecek mi?