X
X

Hayat Şarkısı 43. Bölüm'de beklenen Hülya ve Kerim sahneleri! Hayat Şarkısı 44. Bölüm Fragmanı'nda Cem'in mezarı korkutuyor!

21.02.2017 Salı 15:47 (Güncellendi: 05.12.2023 - 11:15)

21 Şubat Salı 2017'de yayınlanan Hayat Şarkısı yeni bölümde; Eve giren gizemli adam şoku yaşanıyor! Hayat Şarkısı son bölümde Cem’i gördüğünü iddia eden Melek, herkesin gerilmesine yol açar. Hülya’yı evde güllerle karşılayan kim? Kerim, Hülya’nın yardımına yetişebilecek mi?

Hayat Şarkısı son bölümde, Hüseyin’in vurulması herkesi şok eder. Hüseyin, ölecek mi? Hüseyin’I kimin vurdurduğu ortaya çıkacak mı? Hastaneye yatırılan Melek, gördüklerinin gerçek olduğunu kimseye inandıramaz. Öldüğü bilinen Cem’i gördüğünü söylemesi, herkesin onun için tedirgin olmasını sağlar. Yatırıldığı hastanede, kendisine gelen telefonun ucundaki ses yine Cem’e aittir. Melek, Cem’I gerçekten gördü mü yoksa, bu gördükleri sanrılarının sonucu mu?

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak merak konusu. Hayat Şarkısı yeni bölüm özetine göre; Melek, Cem’i gördüğüne herkesi ikna etmeye çalışırken Hülya, peşini bırakmayan gizemli kişinin yeni bir oyununa maruz kalır. Eve geldiğinde kimseyi etrafta göremez ve gül yapraklarını takip ederek üst kata çıkması gerektiği işaret edilir. Büyük bir tedirginlik yaşayan Hülya, kapının arkasında ne ile karşılaşacak?

Hayat Şarkısı 44. Bölüm Fragmanı, yeni bölümün hemen ardından yayınlandı. Hayat Şarkısı son bölüm fragmanında büyük şok! Cem'in mezarı, içi boş bir şekilde bulunuyor. Herkesi bir tedirginlik sarıyor. Son zamanlarda olan yaralama olaylarının ardındaki gizemli kişi kim? Cem'in mezarı neden boş? Yoksa Cem yaşıyor mu?