X
X

Hayat Şarkısı 44. Bölüm'de şok isim! Hayat Şarkısı 45. Bölüm Fragmanı ne zaman yayınlanacak?

28.02.2017 Salı 15:47 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:34)

28 Şubat Salı 2017'de yayınlanan Hayat Şarkısı 44. Bölümde; Cem, herkesin hayatını etkilemeye devam ediyor! Cem’in ölmediğini öğrenen Hülya ve Cevher Ailesi büyük bir tehlikenin içine düşüyor! İntikam almak için geri dönen Cem’in hedefinde kimler var?

Melek’in gördüğü sanrılar, Hüseyin’in vurulması ve son olarak Mahir’in bıçaklanması herkesi tedirgin etmeye yeter. Cem’in gelmiş olabileceği ihtimali giderek kuvvetlenirken, Cevher Ailesi bunun peşine düşmeye karar verir. Cem’in mezarının açılarak kontrol edilmek istenmesi, büyük bir şokun habercisi olur. Cem’in mezarı boştur ve Cevher Ailesi’nden intikam almak için geri dönmeye hazırdır.

İlk olarak Filiz’in karşısında çıkmaya karar veren Cem, planlarını da devreye sokmaya başlar. Kerim ve Mehmet’in, Filiz’i ziyareti sonrası arabalarının altına yerleştirdiği patlayıcı ölümleriyle mi sonuçlanacak? Cem’in susturmaya çalıştığı Filiz, buna engel olabilecek mi? Kötü bir şeyler döndüğünü hisseden Hülya, büyük tehlikeyi durdurabilecek mi?

Cem, geri dönüşüyle Hülya ve tüm sevdiklerine büyük acılar yaşatmak istiyor! Kerim ve Mehmet Bebek araçta patlayan bomba sonrası hayata gözlerini mi yumacak?