X
X

Hayat Şarkısı 48. Bölüm'de Hazer Torunbaş, Kerim’den kardeşinin intikamını almak için kollarını sıvıyor!

02.04.2017 Pazar 13:54 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:34)

2 Nisan Pazar 2017'de yayınlanan Hayat Şarkısı 48. Bölümde; Bayram Cevher ile Torunbaş Ailesi’nin arasındaki ilişki ortaya çıkıyor!

Yaşadıkları olaylardan sonra büyük çöküntü yaşayan Bayram Cevher, Torunbaş Ailesi’nin halası Mahsa ile bir araya geliyor. Bu ilginç buluşma, Bayram Cevher ile Mahsa’nın saklı defterlerini gün yüzüne çıkarır. Bayram ile geçmişte yaşadığı ilişkiyi öğrenen Süheyla, büyük yüzleşme için hazırlanır. Kerim ile Hüseyin’in büyük tedirginlikle karşıladığı bu haber, Cevher Ailesi’ni nasıl etkiledi? Bayram Cevher, karısı Süheyla’ya sırtını çevirebildi mi?

Torunbaş ile Cevher Aileleri’nin ilişkisi bununla sınırlı kalmıyor. Kerim’e duyduğu büyük aşk sonrası, gizli işler çevirmek zorunda kalan Melisa, gerçekler ortaya çıkınca tek başına İngiltere’ye gitmişti. Melisa intihar etmiş ve ardında bir mektup bırakmıştı. Ağabeyi Hazer Torunbaş’ın okuduğu mektupta, Kerim’e duyduğu büyük aşktan bahsetmişti. Kardeşinin ölümünden Kerim’i sorumlu tutan Hazer, bedel ödetmek için harekete geçecek.

Hülya ise sahalara yeniden dönme planı yapar. Mahir ile yine eski günlerindeki gibi işleri halletmeye karar veren Hülya, harekete geçmeye hazırlanır. 

Hayat Şarkısı 48. Bölüm'de neler oldu?