X
X

Hayat Şarkısı 49. Bölüm'de; Hülya ile Mahir, yeni görevlerine hazırlanıyorlar! Hayat Şarkısı 50. Bölüm Fragmanı ne zaman yayınlanacak?

09.04.2017 Pazar 15:59 (Güncellendi: 05.12.2023 - 18:11)

9 Nisan Pazar 2017'de yayınlanan Hayat Şarkısı 49. Bölümde Hazer Torunbaş, Cevher Ailesi’nden intikam almaya hazırlanıyor! Hülya ile Mahir, nasıl bir plan yapacaklar?

Bayram Cevher ile Mahsa Torunbaş tam 6 yıl sonra yeniden bir araya gelir. Bayram Cevher, Hüseyin’in de baskısıyla torunu Ceren doğduğu zaman bu ilişkiyi sonlandırmak istemiş; Mahsa’ya karşı aşkını sonlandırmak zorunda kalmıştır. Artık hayatını yaşamak isteyen Bayram Cevher, yaşadığı olayların da etkisiyle soluğu Mahsa’nın yanında alır. Mahsa’nın kendisine huzur verdiğini keşfeden Bayram Cevher, evi de terk eder. Bu durum Cevher Ailesi içinde şok etkisi yaratıken, Süheyla Cevher bu olaya bir son vermek için Mahsa ile Bayram Cevher’in karşısına çıkar.

Hatice Hala ise Bayram’ı eve geri getirtebilmek için Hülya ve Mahir’den yardım ister. İyi bir para teklif eden Hatice Hala’nın teklifi, Hülya’yı yeniden operasyonlarına döndürür. Mahi rile yeni bir iş birliğine girişen Hülya, eski günlerinde olduğu gibi sahalara geri dönerler. Bayram Cevher’i eve geri döndürmeye çalışırken, türlü oyunlarla Mahsa Torunbaş’ı da devre dışı bırakmaya çalışırlar.

Tüm bu yaşananların dışında Hazer Torunbaş da Cevher Ailesi ile karşı karşıya gelir. Kız kardeşi Melisa’nın intiharından Kerim’i sorumlu tutan Hazer, Cevher Ailesi’ni yok etmek için kollarını sıvar. İntikam yemini eden Hazer, Cem sorunundan yeni kurtulan Cevher Ailesi’nin başına yeni problemler açacaktır.

Bayram Cevher, Mahsa’yı unutabilecek mi? Bayram ile Süheyla’yı bekleyen problem ne? Hülya ile Mahir’in hedefinde kim var? Hazer Torunbaş, Cevher Ailesi’ne ne yapacak?

Tüm bu soruların yanıtı Hayat Şarkısı yeni bölümünde! Hayat Şarkısı, yeni bölümüyle Pazar 21.00’de!

Hayat Şarkısı Son Bölümde neler oldu?