X
X

Hayat Şarkısı 51. Bölüm'de şok bir ayrılık yaşanıyor! Hayat Şarkısı 52. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

25.04.2017 Salı 09:43 (Güncellendi: 05.12.2023 - 18:04)

25 Nisan Salı 2017'de yayınlanan Hayat Şarkısı 51. Bölümde Melek kızı Bahar’a, Hülya’nın iyi annelik yapacağını düşünüyor; ardında bıraktığı not ile herkese veda ediyor! Bahar'ın gelişiyle, aileleri daha da genişleyen Hülya ile Kerim, bunun mutluluğunu yaşıyor! Hayat Şarkısı son bölümde şok ayrılık yaşanıyor!

Hülya, Kerim, Mehmet ve Düğme ile vakit geçirmekten keyif alan Bahar, Melek’in dikkatinden kaçmaz. Hızla büyümektedir ve gerçek annesini öğrenmeye hakkı olduğunu düşünür. Melek, kendisi için en zor kararı verir ve Bahar’ı gerçek annesi olan Hülya’ya bırakarak gitmek zorunda kalır. Hülya’nın anneliğinden bir an olsun şüphe etmeyen Melek, onun emin ellerde olduğuna emindir. Keri mile Hülya’nın mutlu yuvalarında, Bahar’ın da onları ailesi olarak bilmesini ister. Geçtiğimiz günlerde Kerim’e baba diye seslenen Bahar da onları, kendi ailesi olarak görmektedir.

Mahsa ile Bayram Cevher’in ilişkisinin ortaya çıkmasıyla Cevher Ailesi’nde yeni bir kıyamet kopar. Süheyla, artık bu yaşadıklarını kabullenemez ve Bayram Cevher’den boşanmak için ilk adımı atmaya hazırlanır. Bayram Cevher, karısını çok sevse de kararına saygı duymak zorunda olduğunu hisseder. Torunbaş Ailesi’nin, Cevher Ailesi üzerine kara bir bulut gibi çökmesinin sonuçlarından biridir.

Öte yandan Nilay ile Atıf’ın sonunda düğünü gerçekleşir. Tüm gelenek ve göreneklere uygun bir merasim planlayan Nilay, amacına ulaşmanın da mutluluğunu yaşar. Yaşadıkları zor günleri biraz olsun unutmak herkese iyi gelir.