X
X

Hayat Şarkısı 52. Bölüm'de Hülya ile Mahir'in yeni hedefi kim? Hayat Şarkısı 53. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

02.05.2017 Salı 10:54 (Güncellendi: 05.12.2023 - 11:18)

2 Mayıs Salı 2017'de yayınlanan Hayat Şarkısı 52. Bölümde Ziya Torunbaş, Cevher Ailesi'nin üstüne bir kara bulut gibi çökmeye devam ediyor! Madenlerinin kapatılmasıyla zor günler geçiren Bayram Cevher, iflas eşiğine geliyor! Bayram Cevher, düşmanı olarak gördüğü Ziya Torunbaş'a ne yapacak? Ailesini kurtarmaya çalışan Hülya, Mahir ile yeni bir göreve hazırlanıyor. Bu sefer hedefleri kim olacak? Hüseyin ile Kerim, babalarının iflas haberini nasıl karşılayacaklar? Hülya ile Mahir, Cevher Ailesi'ni kurtarabilecekler mi?

Bayram Cevher, Torunbaş Ailesi ile mücadele ederken bir yandan da karısı Süheyla ile zor zamanlar geçirirler. Mahsa Torunbaş ile yaşadığı ilişkinin ortaya çıkması, evliliklerinin derinden sarsılmasına yol açmıştır. Süheyla, bu yaşadıklarını kabullenemez ve evinin ayırır. Boşanma için ilk adımı atmaya hazırdır. Bu haber, Bayram Cevher'i yerle bir etmeye yeter. Ailelerinin dağılması bir yana, yaşadıkları ekonomik sıkıntı herkesi etkilemektedir. Ziya Torunbaş'ın adamlarının kurduğu oyun başarıyla sonuçlanmıştır. Cevher Madenleri'nin köy sularını zehirlediği haberi, her yerde yankılanır. Üstelik zehirli sudan dolayı bir kadın ölmüştür.

Bu gerçeği öğrenen İpek, konuşmaları kaydetmişti. Çektiği videoyu Mahir ve Hülya ile paylaşan İpek, gerçeklerin herkes tarafından öğrenilmesi için kolları sıvar. Daha önce farklı kılıkla köye giden Hülya ile Mahir, çok fazla bilgiye ulaşamamıştı. Fakat bu video, doğru yolda olduklarının kanıtıdır ve yeni bir operasyon yapmaya hazırlanırlar. İpek ise Torunbaş Ailesi'ne olan öfkesinden ötürü, gözünü bir an bile kısmadan yardım etmeye çalışır. Hülya ile Mahir, intikam yemini ederler ve yaşadıkları talihsiz günlere bir son demek için bir plan yaparlar.

Cevher Ailesi'nin yaşadığı ekonomik sıkıntılar, kendisini göstermeye başlamıştır. Evlerini satmak zorunda kalan Cevher Ailesi, evi satın alan kişinin kim olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşar. Cevher Ailesi'nin başına bela olan Ziya Torunbaş'tan başkası değildir.