X
X

Hayat Şarkısı 53. Bölüm'de Hülya ile Kerim ayrılıyorlar mı? Hayat Şarkısı 54. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

09.05.2017 Salı 09:55 (Güncellendi: 05.12.2023 - 18:10)

9 Mayıs Salı 2017'de yayınlanan Hayat Şarkısı 53. Bölümde Cevher Ailesi’ni kurtarmak için Mahir ile kendilerini tehlikeye atan Hülya’ya, en sert uyarı Kerim’den geliyor! Kerim, Hülya’nın bu kadar tehlikeli olaylar içinde yer almasını istemiyor; bunlara devam etmesi durumundan yollarını ayıracaklarını söylüyor! Bayram Cevher, evini geri alabilecek mi? Mahir ile Hülya, operasyonlarına devam edecekler mi? Zeynep ile Hüseyin, yeniden bir araya gelecekler mi? Hazer Torunbaş'ın yeni hedefi kim olacak?

Mahsa ve Melisa’nın intikamı için Cevher Ailesi’nin başına bela olan Ziya Torunbaş, Cevher madenlerinin köy sularını zehirlediği yalanıyla Bayram Cevher’in köşeye sıkışmasına neden olur. Zira köy sularından zehirlenen bir kadın ölmüştür. Ekonomik çöküntüye giren Cevher Ailesi, yaşadıkları evi satışa çıkarmıştı. Evi alan kişinin Ziya Torunbaş olduğu haberi, herkese büyük bir şaşkınlık yaratmıştı. Dağılan aileyi toplama görevi Hülya’ya düşer. Ailesini içine düştüğü durumdan kurtarmak isteyen Hülya, ortağı Mahir ile köye gitmişti. İpek’in elindeki video sayesinde, Torunbaş Ailesi’nin sorumlu olduğu köy sularının zehirlenmesi, ikiliyi harekete geçirmişti. Fakat her şey planladıkları gibi gitmemiş; silahlar patlamıştı.

Hülya ile Mahir, sonuca ulaşmış olsalar da hayatlarını tehlikeye atmış olmaları, Keri mile çatışmalarına yol açar. Kerim, Hülya’nın kendisini tehlikeye atmasını yanlış bulur ve ilk defa bu kadar sert bir dille uyarır. Üç çocuğu olan Hülya’nın daha sakin bir hayat yaşamasını isteyen Kerim, ilişkilerinin böyle devam etmeyeceğini belirtir.

Hatice hala, köyden Hülya ile Kerim’in yaşadığı eve taşınır. Köyden ürünler getirmeyi ihmal etmeyen Hatice, ortalığın karışmasına neden olur. Mutfakla arası zaten kötü olan Hülya, gördüğü manzara karşısında ne yapacağını bilemez.