X
X

Hayat Şarkısı son bölümde neler oldu? Hayat Şarkısı 42. Bölüm Fragmanında Hülya’yı hangi tehlikeler bekliyor?

08.02.2017 Çarşamba 00:10 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:34)

7 Şubat Salı 2017 tarihinde Hayat Şarkısı yeni bölümü ile ekrana geldi. Hayat Şarkısı son bölümden en can alıcı detaylar bu haberde! Hazer Torunbaş ile Hülya’nın yakınlaşmasını kıskanan Kerim’den, Hülya’ya zehir zemberek sözler gelir. Herkesin içinde attığı tokat ile cevap veren Hülya, geri dönülmez bir yola girer. Hülya, Kerim ile boşanmaya karar verir ve mahkemeden önce yüzünü dahi görmek istemez!

Hülya’nın başına gelenleri öğrenen Kerim, tüm söylediklerinden pişman olur. Hülya ile eski günlerine dönebilmek için hastanenin yolunu tutar. Doğan bebeklerinin ardından Hülya’nın kendisini affetmesini bekleyen Kerim, Hülya’nın sözleri karşısında şok olur. Her zamankinden daha kararlı duran Hülya, zor zamanlarında kendisine destek olmayan Kerim’I affetmez. Hülya, bu evliliği bitirmek için son kararını vermiştir.

Cevher Ailesi ile daha önce yaşadığı eve de dönmek istemeyen Hülya, ablası Melek’in evinde yaşamaya devam eder. Hülya’nın tüm bu yaptıklarına ragmen, tekrar gönlünü kazanabileceğini düşünen Kerim’e en büyük darbe Hazer Torunbaş’tan gelir. Hülya’ya olan ilgisini her fırsatta göstermekten çekinmeyen Hazer, kafede düzenlenen organizasyona gelir. Kerim’in kıskanması için gerekli ortamı sağlayan Zeynep, büyük bir skandala imza atar. Hülya ile Hazer’in yakınlaşmasını kötü karşılayan Kerim, Hülya’ya ağır sözler söyler. Kerim’den duyduklarına inanamayan Hülya, tepkisini ilk fırsatta gösterir. Hülya ile Kerim, boşanmak için attıkları adımdan ilk defa bu kez emindirler.

Hülya, Melek, Nilay ve çocuklarının yaşadıkları eve giren gizemli adam, önce Melek’in büyük bir tehlikeye düşmesine neden olur; sonra da Hülya ile karşı karşıya kalır!