X
X

Hayat Şarkısı 42. Bölüm'de Hüseyin ölecek mi? Hayat Şarkısı 43. Bölüm Fragmanında Mahir bıçaklanıyor!

14.02.2017 Salı 16:22 (Güncellendi: 05.12.2023 - 18:12)

14 Şubat Salı 2017'de yayınlanan Hayat Şarkısı 42. Bölümde; Eve giren gizemli adam şoku yaşanıyor! Eve giren adamla yüz yüze gelen Melek, yaşadığı şokun etkisiyle bayılıyor; Hülya, ablasına destek olmaya çalışıyor. Sokak ortasında vurulan Hüseyin’i büyük bir tehlike bekliyor. Hüseyin yaşama tutunabilecek mi?

Hayat Şarkısı yeni bölümde, Kerim ile Hülya, geri dönülmez bir yola hızla girerler. İki tarafın da boşanmak için adım atması, evlilikleri için büyük bir darbe olur. Hülya, Kerim’in yüzünü dahi görmek istemese de evlerine giren gizemli adam herkesin tehlikede olduğu hissini uyandırır. Cem’i gördüğünü söyleyen Melek, gerçekleri mi söylüyor yoksa, bu da sık sık gördüğü sanrılardan biri midir? Melek’in psikolojik problemleri, Hülya’nın onu hastaneye kaldırılması kararını verir.

Hayat Şarkısı son bölüm özeti

Hülya'dan hoşlandığını açıkça söyleyen Hazer Torunbaş, doğru zamanı bekler. Kerim’den boşanmak için gün sayan Hülya, onu çok sevmesine ragmen gururundan ödün veremez. Hazer ile Hülya’nın yakınlığını gören Kerim ise deliye dönmüş; Hülya’nın bu yaptıklarını kabul edemez durumdadır. Kerim’in sert sözleri karşısında neye uğradığını şaşıran Hülya, ilk defa boşanmak için bu kadar kararlı bir duruş sergilemektedir.

Alyansını çıkaran Hülya, Kerim’in ilgisini de çeker. Hülya’yı geri kazanmak için gösterdiği tüm çabalara ragmen başarılı olamayan Kerim, daha fazla boşa kürek çekme niyetinde değildir. Hülya ile boşanmak için artık o da her zamankinden daha kararlıdır. Tüm bunların yanında Kerim ile Hülya'nın kavga ettikleri gece, Kerim'in Melisa'nın evinde kalması onu büyük bir şüpheye düşürür. Melisa'nın arkadaşı, o gece birlikte olduklarını söyler. Kerim ile yüzleşen Hülya, ona güvenmekte zorluk çeker. Kerim ise öfkeyle karşılık verir.

Hülya ve Melek’in yaşadığı evin etrafında dolaşan gizemli adam ise Melek ile karşı karşıya gelir. Melek, gördüğü kişinin Cem olduğundan emindir. Cem, herkesin sandığının aksine yaşıyor mu?