X
X

Mahir iş başındaydı!

05.05.2016 Perşembe 09:49 (Güncellendi: 26.07.2018 - 12:24)

Türkiye’nin kanalı Kanal D, kendi dizi oyuncularına sosyal medya hesaplarını devretmesiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Tatlı İntikam’ın iki sevilen oyuncusu Hazal Türesan ve Çağrı Çıtanak ile başlayan furya, Hayat Şarkısı gününde de Olgun Toker ile devam etti.Toker’in dizi yayını başlamadan saatler öncesinde Kanal D binasına gelmesi ile başlayan çalışma dizi bitimine kadar devam etti.

Twitter’da yüksek etkileşim oranı alan #MahirİşBaşında hashtagi yaklaşık 6 saat TT’de kaldı. Toker eğlenceli videoları ve Periscope yayını ile gece boyunca sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Tatlı İntikam oyuncularının sürpriz katılımı ile yaşanan keyifli anlar, Hayat Şarkısı dizisinin yönetmeni Cem Karcı ve yine dizinin başrol oyuncularından Burcu Biricik’in doğum gününün kutlanması da sosyal medyada çokça konuşulan konular arasındaydı.

Kanal D’nin sosyal medya hesaplarını önümüzdeki Çarşamba Poyraz Karayel’den Celil Nalçakan - Cem Cücenoğlu ikilisinin yöneteceğini duyan Olgun Toker, Hazal Türesan ve Çağrı Çıtanak oyuncu arkadaşlarına keyifli göndermede bulundular.

Toker, gecenin sonunda destekleri için tüm izleyicilere, geçirdiği eğlenceli saatler için de Kanal D’ye teşekkür ederek görevi gerçek sahiplerine bıraktı.