X
X

Sakın Boşanmayın!

19.01.2017 Perşembe 13:18 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:34)

Kerim ile Hülya'nın boşanma kararı almasıyla kendimize acılardan acı beğendik. HülKer aşkı nasıl, neden, ne zaman bu noktaya geldi?

Bir kere sen haksızlık yaptın Kerim Cevher. Nikah kıyıp terk ettin Hülya'yı, Hülya'mızı, Hülyamıssss...

Önce Berlin'e gitti, Kerim ile Filiz'i kendi yöntemleriyle ayırdı. Sonra da Filiz'in bebeği Memo'ya el koydu ve İstanbul'a temelli dönüş.

Kerim başına gelenlere inanamazken, sert kayaya çarptığını anlamaya başlamıştı.

''Bir elin nesi var, iki elin sesi var'' felsefesini her zaman benimsedi ve kendisine edinebileceği en iyi partneri edindi; Kreuzberg'in gülü Mahir!

Çeşitli olaylar, fitne fesat derken Hülya'nın eski defterler bir bir açılmaya başladı. Eski sevgilisi Cem ortaya çıktı, Filiz bebeği Memo'yu almaya çalıştı, Mahir her seferinde para koparmayı başardı.

Memo'yu vermeyen Hülya, bebeği için savaştı. Memo'ya yaptığı annelik başta Kerim olmak üzere herkesi etkiledi. Şuna bakın, nasıl tatlı nasıl şirin!

 

Neyse ki her şeye verecek cevabı vardı. Önce lafa baktı laf mı diye, sonra karşısındakine baktı hayatını mahvedebilir miyim diye.

Çatışmayı ihmal etmeyen Kerim ile Hülya, birbirlerine alışmaya başlamışlardı da.

Her şeyin üstesinden gelebilen Hülya, Kerim'i de tavlamayı başardı. Eee Hülya bu, kafasına koyduğunu yapar.

Zafer yakın, meşaleyi yakın! Artık cillop gibi bir ilişkileri vardı!

Birlikte eğleniyorlar, savaşıyorlar ve birbirlerini çok seviyorlar-dı.

 Ve... İkinci bebek ''Düğme'' de geliyordu üstelik!

Her güzel şeyin sonu var ne yazık ki. Dün yediği hurmalar, bugün Hülya'yı tırmalar, tırmaladı. Hülya'nın sakladığı gerçeklerle, Kerim bir bir yüzleşmek zorunda kaldı.

 Hülya'nın oyunları karşısında onu tanımadığını fark eden Kerim, Hülya'nın Cem'den bir çocuğu olduğunu öğrendi.

 Bu Kerim için bardağı taşıran son damla oldu ve ayrılmak istediğini anladı. Üstelik artık Hülya da bu kararı yadırgamıyordu. Tamam hatalar yaptınız da çok aceleci davranmıyor musunuz? Yahu siz birbirinize hala aşıksınız!

Hülya, boşanma davası açtı ve ayrılık için ilk adımı attı. Bu güzel aile bozulur mu be! Yapmayın, etmeyin, üzmeyin bizi. Yunus Emre der ki; ''Dil söyler kulak dinler, kalp söyler kainat dinler...''

Son kararın verileceği heyecan dolu Hayat Şarkısı 39. Bölüm Salı 20.00'de! Bir de bir şey soracağım, ayrılmazsınız değil mi?