X
X

Tescilli Kraliçe: Burcu Biricik

10.10.2016 Pazartesi 14:24 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:34)

O yönetmenine göre doğuştan bir Diva, çalışma arkadaşlarına göre onların en büyük şansları... Hayat Şarkısı'nın yeteneğiyle herkesi mest eden oyuncusu Burcu Biricik'i yakından tanıyalım!

27 yaşındaki oyuncu, 1.70 boyunda ve 50 kilo.

Antalya'da düzenlenen bir güzellik yarışmasına katıldı. Eee tabi Burcu durur mu, birincilik ipini göğüslemeyi başardı.



Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü son sınıf terk.

2011 yılında Kanal D'de yayınlanan ''Artiz Mektebi'' yarışmasında birinci oldu.

Kendisini oldukça üşengeç olarak tanımlıyor.

Annesi ile babası küçük yaşlarda ayrılan oyuncu, ''bir gün baban ile karşılaşsan ne yaparsın?'' sorusuna; büyük tepkilerinin olmayacağını, nefret duymadığını söylüyor.

En çok severek söylediği kelime ''hayırlısı''.

Yeni evlenen Burcu Biricik'in aldığı evlenme teklifi de bir hayli ilginç. Bali tatili planladıkları sırada, Bali'de yaşanan volkan patlaması sonucu rotayı Sri Lanka'ya çevirmek zorunda kalmışlar. Bir dağın tepesinde, o meşhur soruyla karşı karşıya kalmış.

O an verdiği cevap ise, ''ben daha çok küçüğüm'' olmuş. Tabi sonrasında ''evet'' demeyi ihmal etmemiş.

Hayat Şarkısı'nda hayat verdiği Hülya için ''Hülya’ya aşığım diyebilirim. Bazı şeyleri doğru yapmasa, yanlış kararlar alsa da inancının peşinden gidiyor ve çok cesur. Hepimizin içinde kesinlikle bir Hülya gizli değil mi? Ben Hülya’nın bu gerçekliğini sevdim'' diyor.

Onun için aşk; huzurlu bir yaz akşamı...

Sesinin çok kötü olduğunu düşünüyor. Dizinin ilk bölümlerinde mırıldandığı bir şarkı sonrası, Mithat Can Özer dizinin jenerik şarkısını kendisine söyletmeyi istediğini öğrenince “Birinin benim sesimi beğenme ihtimali yok” demiş.