X
X

İki Yalancı 5. Bölümde Serkan evlilik teklifi yapıyor!

07.08.2017 Pazartesi 10:28 (Güncellendi: 12.09.2017 - 12:40)

İki Yalancı’nın 7 Ağustos 2017 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Serkan ve Duygu arasındaki hesaplaşma, gitgide büyüyor; Serkan’ın şok hamlesi herkesi büyük bir şaşkınlığa itiyor! Serkan, Duygu ile Alp’in evlenme kararını engellemek için nasıl bir hamle yapacak?

Serkan, sonunda Duygu’nun söylediği yalanları öğrenir. Soluğu Cenk ve Naci’nin yanında alır. Duygu’nun, Veli Velioğlu’nun kızı olmadığını öğrenen Serkan, fakir bir ailenin kızı olduğunu görür. Aynı şekilde Burcu’nun da kendisini olmadığı biri gibi göstermesi, Cenk ve Naci’yi de oldukça şaşırtır. Kızların kendileri gibi yalan söylediğini öğrenen kafadarlar, karşı hamle geliştirmeye karar verirler.

Alp’in evlenme teklifi ardından Duygu’yu büyük bir telaş sarar. Gerçekte zengin olmadığını gizlemeye çalışan Duygu, kız isteme merasimi için lüks bi rev bulma derdindedir. Duygu’nun yalanlarını öğrenen Serkan ise, gerçekleri ortaya çıkarmak için harekete geçer. Duygu’nun büyük bir ustalıkla söylediği yalanlar, ikiliyi yine karşı karşıya getirir.

Serkan, Alp ve Esra’nın gerçekleri öğrenmesi için büyük bir uğraş verirken, kendisi de boş durmaz. Duygu’nun, Alp ile evlenecek olmasını kabullenemeyen Serkan, herkesi şaşırtacak bir harekette bulunur. Tüm konukların arasında yüzüğü çıkarır ve evlenme teklifinde bulunur.

 

İKİ YALANCI VİDEOLARI