X
X

İki Yalancı 8. Bölümde Duygu ile Serkan bir araya gelebilecekler mi? İki Yalancı 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

28.08.2017 Pazartesi 10:51 (Güncellendi: 12.09.2017 - 12:40)

İki Yalancı’nın 28 Ağustos 2017 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Duygu, Alp’ten ayrılma noktasına gelir. Vicdanı ve duyguları arasında sıkışıp kalan Duygu, karar vermek zorunda kalır. Serkan’ın itirafları sonrasında kafası karışan Duygu, herkesi şaşırtacak bir hamle yapıyor!

Serkan, Duygu’ya tüm hislerini itiraf eder. İkisinin bir arada olması gerektiğini, aksi taktirde mutlu olamayacaklarına emindir. Alp ile yaptığı yarış sonrasında Alp’in gerçek yüzünü gören Serkan, Duygu’nun büyük bir tehlike içinde olduğundan emindir. Duygu’ya tüm olanları anlatan Serkan, onu ikna etmekte zorluk yaşar. Serkan, daha fazla duygularının gizlememeye kararlıdır ve yağmur altında Duygu’yu öper.

Duygu da Serkan’a aşık olsa da Alp’e karşı vicdan azabı çekmektedir. Serkan’a olan duygularına engel olur ve kendisini beklemesini ister. Duygu, nasıl bir yol izleyeceğine karar veremez. Bu karışıklık döneminde Alp’in annesinin de yardım istemesi, aklını iyice karıştırır.

Duygu ile Serkan, Bodrum’dan döndükten sonra farklı yollara gitseler de birbirlerini hala çok sevmektedirler. Alp ile Duygu’nun evliliğinin önüne geçmeye çalışan Serkan, artık son virajdadır. Bu evliliğe mani olmak için hiçbir duygusunu saklamaya kararlıdır.

İKİ YALANCI VİDEOLARI