X
X

İsimsizler 15.Bölüm'de Fatih ve ekibi artık Kor Yakup'la çalışacak! İsimsizler 16. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

18.09.2017 Pazartesi 13:51 (Güncellendi: 25.12.2017 - 11:58)

İsimsizler 18 Eylül Pazartesi yayınlanan 15.Yeni Bölüm'de, Fatih ve yeni ekibine bundan sonra Kor Yakup'la çalışacakları söyleniyor! Kurmay'ın bu emri ile İsimsizler ne yapacak?

İsimsizler yeni sezonda da yine aksiyon ve heyecana hız kesmeden devam ediyor. Fatih ve ekibi bundan sonra yollarına Kor Yakup'la devam etmeye başayacak. Son bölümde Kurmay'ın, Kor Yakup'tan destek istemesi üzerine İsimsizler'in eli güçleniyor. 



Öte yandan Handan'ın başı derttedir. Kudret'in şirketine giren ve gizli bilgilere ulaştığı anda yakalanan Handan, oradan çıkmanın yollarını aramaktadır ancak tüm çıkışlar kapalıdır. Handan'ın zor durumda olduğunu öğrenen Kurmay ise Fatih'leri de yanına alıp derhal onu kurtarmaya gider.  Kudret'in şirketinin önüne geldikleri sırada Kor Yakup ve adamları ile karşı karşıya gelen Fatih'ler ise büyük bir şaşkınlık içinde kalır. Karşılarında kimin olduklarını bilemezler. Birbirlerini tanımayan iki ekibin silahlarını doğrulttuğu sırada ise Kudret'in şirketinin çatısından aşağı bir kadın düşer. Tüm gözler artık oradadır! Peki düşen kadın kimdir?  Kudret'in köşeye sıkıştırdığı Handan mı yoksa başka biri mi?

Kudret hain bir terör saldırısının da hazırlığına başlamıştır. Bu planlardan haberdar olan İsimsizler, bir an önce harekete geçip onu engellemeyi hedef edinmişlerdir. Bu yolda da onlara en büyük destek Kor Yakup'tan gelecektir...

İSİMSİZLER VİDEOLARI