X
X

İsimsizler 20.Bölümde ekip sınır ötesi operasyona çıkıyor!

28.10.2017 Cumartesi 11:32 (Güncellendi: 25.12.2017 - 11:58)

İsimsizler 28 Ekim cumartesi yayınlanacak olan yeni bölümde, çıkacakları sınır ötesi operasyonla nefes kesen anlar yaşayacak!

İsimsizler bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde nefesler tutulacak! 

Afran'dan gelen operayon uyarısı, Fatih ve ekibini harekete geçiriyor! İsimsizler son bölümde, Afran hainlerin uzun zamandır plandığı ve yapmaya hazırlandığı büyük operasyonu Fatih'e haber veriyor. Afran'ın Fatih'e söylemiş olduğu "Son savaş başlıyor! Ne yapacaksanız, hemen yapın!" sözleri üzerine Fatih, gelecek olan tehlikeye karşı ekiple birlikte gardını alıyor. Hainlerin planlarını suya düşürmek isteyen Afran, bir yandan da ifşa olmamak için elinden geleni yapıyor. Kurmay'ın da şehit olduğu haberini alan Afran, bir an önce hainlerin arasından çıkıp artık bu görevin sonuna geldiğini düşünüyor.

Afran'dan gelen uyarıyla zaman kaybetmeden harekete geçen Fatih, derhal ekibi topluyor ve yapılacak olan saldırıya karşı harekete geçiyor. İsimsizleri bu defa sınır dışı bir operasyon bekliyor. Operasyona giderken, al bayrağın üzerinde gönüllerini birleştiren ekip, bu vatan uğruna daima kendilerini siper edeceklerinin de sözünü veriyor. 

Giderken yanlarında hiç bir özel eşyayı götürmeyen ekip, operasyona gidip dönmeme ihtimalini de göze alıyor. Ekipten gelen bu hamle ile hainler pusuya düşecek mi? Fatih ve ekibi planladıkları başarıya ulaşabilecekler mi?

Öte yandan ihaneti ortaya çıkan Handan, Kudret'in namlusunun ucundadır! Handan'ın ihanetini affetmeyen Kudret, onu öldürecek mi? Handan'ın dayısı olan Kuşçu, bu durum karşısında ne yapacak?

İsimsizler nefes kesen yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de!

İSİMSİZLER VİDEOLARI