X
X

İsimsizler 21. Bölümde ekip sınır ötesinde mücadeleye devam ediyor! İsimsizler 22.Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

04.11.2017 Cumartesi 11:25 (Güncellendi: 25.12.2017 - 11:58)

İsimsizler 4 Kasım cumartesi yayınlanan 21.Yeni bölümde Fatih ve ekibinin sınır ötesinde verdiği mücadele nefes kesti!

İsimsizler yayınlanan yeni bölümde Fatih ve ekibinin sınır ötesinde katıldığı operasyon yine herkesin nefesini kesti!

Geçtiğimiz son bölümde Afran'dan gelen haber üzerine harekete geçen ekip, sınır  ötesinde verdiği mücadeleye bu hafta da devam ediyor! Fatih ve ekibi terör örgütünün Kuzey Irak sınırına yakın Türkmen bölgesinde bir köye saldırı yapacağını öğrenir. Bu bilgi üzerine saldırınınm yapılacağı köye giden Fatih, Dayı, Murat, Tufan ve Korkut köylüleri buradan uzaklaştırmaya çalışır. Bulundukları bölgenin tehlikeli olduğunu ve bir an önce bölgenin boşaltılması gerektiğini söylerler. Ancak köylülerin oldukları yeri terk etmeye niyeti yoktur. Hepsi bu mücadelenin içinde olmak ister ve köylerinden ayrılmak istemezler. Fatihlerle birlikte düşmana karşı birlik olacaklarını söylerler. Bunun üzerine ekip, önlem almak için her yolu dener ve büyük bir mücadele için hazırlanır...Ekip, köylülerle tek yürek olur ve düşmana karşı bir savunma hattı kurar. Ancak düşman bu defa kolay kolay pes etmeyecektir.

Fatih ve ekibi, vatan için hiç düşünmeden sonu belli olmayan bir savaşın içine girer! Bu savaşa girerken de dönememeyi göze almışlardır... Handan ise uydudan terör örgütünü takip eder ve an be an Fatihleri bu konuda bilgilendirir. Peki ekip, bu mücadeleden galip çıkabilecek midir?

Öte yandan, Kudret yine dur durak bilmeden hain planlarını uygulamaya devam etmektedir. Kor Yakup'un kızını kaçıran Kudret, şimdi sıranın Yakup'un eşi Mehveş'te olduğunu söyler. Kor Yakup, ailesini ondan koruyabilecek midir? Kızı Damla'yı kurtarabilecek midir?

İSİMSİZLER VİDEOLARI