X
X

Kısmetse Olur 6 Şubat Pazartesi yeni bölümde Adnan fenalaşıyor!

06.02.2017 Pazartesi 11:55 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur 6 Şubat Pazartesi 2017’de yayınlanacak olan 350.Bölüm'de; Didem'le tartışan Adnan baygınlık geçiriyor, Didem ise gözyaşlarına boğuluyor! ikili arasında son sözler söyleniyor! Kısmetse Olur'un sevilen çifti ilişkilerini sonlandırma kararı mı alıyor?

Kısmetse Olur 350.Bölüm Fragmanı'nda; Adnan ve Didem çiftinin barışması için dier adaylar bir sürpriz hazırlıyor! Didem'in ağzından yazılan bir mektup Adnan'a gidiyor. Bu mektupla gelinler evine gelen Adnan, Didem'le başbaşa kalıyor. Didem ise hiçbir şeyden habersiz Adnan'ın kendisine bir sürpriz hazırladığını sanıyor. Bir umutla bir araya gelen çift konuşmaya başlayınca gerçekler ortaya çıkıyor... Didem, Adnan'a mektubu yazanın kendisi olmadığını, bunun bir oyun olduğunu ve olan bitenden haberdar olmadığını söylüyor. Öte yandan Adnan'ın ona sürpriz hazırladığını düşünen Didem de aslında onun da bir oyun olduğunu farkediyor. İstemsizce bir araya getirilen ikili arasında beklenmedik bir tartışma ortamı çıkıyor!

Didem ilişkiyi bitiriyor!
Adnan'la konuşurken parmağında yüzüğün olmadığını gören Didem, deliye dönüyor. Adnan'ın yüzüğü çıkardığını öğreniyor ve bir hışımla o da kendi yüzüğünü çıkarıp Adnan'a fırlatıyor. Çift arasında çıkan tartışma tüm adayları şaşkınlığa uğratıyor. Onları barıştırmak isterken daha da kopma noktasına getiren bu sürpriz nelere mal olacak?

Adnan, fenalaşıyor!
Kısmetse Olur bugün yayınlanacak olan yeni bölümde, Didem'in ilişkiyi bitirmeye yönelik sözlerinden sonra öfkeden deliye dönen Adnan, hıncını evdeki eşyalardan çıkarıyor. Evin altını üstüne getiriyor. Didem ise gelinler evinde gözyaşlarını tutamıyor. Öfkesini kontrol edemeyen Adnan'ı diğer damat adayları sakinleştirmeye çalışırken Adnan birden fenalaşıyor... Gözyaşları içinde ayrılan çiftin sonu ne olacak? Hepsi ve daha fazlası bugün 12.30'da Kanal D'de!

Kısmetse Olur 350.Bölüm Fragmanı Yayında!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI