X
X

Kısmetse Olur yeni bölümde Aycan'ın annesinden şok hamle! Kısmetse Olur 352. Bölüm Fragmanı ne zaman yayınlanacak?

07.02.2017 Salı 10:04 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur 7 Şubat Salı 2017’de yayınlanacak olan 352.Bölüm'de, Aycan'ın annesi Damatlar Evi'ne geliyor ve Onur'u darmadağın edecek bir açıklama yapıyor. Onur ve Aycan ilişkisi aileden veto yiyor! Öte yandan Didem'le konuşmaya gelinler evine gelen Adnan, yüzüğünü iade ederek ilişkinin sonunu getiriyor! Didem bir şok daha yaşıyor!

Kısmetse Olur bugün yayınlanacak son bölümde neler olacak?

İşte Kısmetse Olur yeni bölüm özeti!

Kısmetse Olur'un sevilen gelin adayı Didem Delen, Adnan'la yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisinin sonuna geliyor ve Adnan beklenmeyen bir hamle ile Didem'e bir şok daha yaşatıyor! Haftalardır küs olan ve ayrılığın eşiğine gelen çift, onları barıştırmak isteyenlerin çabalarını da karşılıksız bırakarak herkesi hüsrana uğratıyor. Sinir anlarında konuşamayan ve daha da kırıcı olan Adnan ve Didem arasındaki buzların bugün yayınlanacak olan son bölümde erimesi bekleniyorken, Adnan'dan gelen hamle ile ilişki tamamen kopuş noktasına geliyor. Didem'i alıp bahçeye çıkaran Adnan, sakin bir şekilde önce onunla bir konuşma yapıyor. Konuşurken ise sürekli parmağındaki alyans ile oynaması Didem'i tedirgin ediyor. Adnan'ı dinlerken bir yandan da gerilim yaşayan Didem, Adnan'ın yüzüğü çıkarıp masaya bırakıp gitmesiyle öylece kalakalıyor. Yaşadıklarının şokuyla tepki bile veremeyen gelin adayı, sonrasında hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyor ve ayrılığı kabullenemiyor...

Kısmetse Olur 7 Şubat Salı bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlanacak mı merak konusu. Evde sular durulmak bilmiyor. Çiftlerin aralarındaki bu sorunlar nereye varacak?

Aycan'ın annesi Onur'u istemiyor mu?
Öte yandan Kısmetse Olur'un sevilen çiftlerinden biri olan Aycan ve Onur ilişkisi ise aileden veto yiyor. Aralarında ufak tefek sorunlar çıkan çift, kısa sürede bu küslükleri toparlasa da belli ki onları izleyen aileleri bu konuda onlar kadar anlayışlı olmayacak. Aycan'ın annesi Nurcan Hanım bugünkü bölümde eve konuk oluyor. Damatlar evine gelir gelmez Onur'u onaylamadığını söylüyor ve evde birden soğuk rüzgarlar esmeye başlıyor. Onur'la başbaşa konuşan Nurcan Hanım, onun ani çıkışları ve yükselmelerinden rahatsız olduğunu, eğer bu yönünü düzeltmezse bu ilişkiye onay vermeyeceğini söylüyor. Duydukları karşısında şoka giren Onur ise geriliyor. 

Kısmetse Olur 6 Şubat Pazartesi bölümünde neler oldu?

Araları bozuk olan Adnan ve Didem'i barıştırmak için onlara sürprizler hazırlayan Aycan ve Onur maalesef bu konuda başarılı olamadılar. Hatta, küs çiftimizin arası daha da bozularak, adeta cinnet görüntülerine tanıklık ettik. Birbirlerine olan sevgileri her hallerinden belli olan Adnan ve Didem'in bu halleri, hem evdekileri hem de ekran başındakileri derinden etkiledi.



Ekip, kavgaya müdahale etti!
Onur'un gerginliği henüz sona ermeden damatlar evinde yapılan bir yorum tüm dengeleri değiştiriyor. Damat adaylarından Tankut, evdeki bütün ilişkilerin bir bir sona erdiğini bir tek Onur ve Aycan ilişkisinin kaldığını ve Onur'un bu duruma sevineceğini iddia ediyor. Tankut'un bu yorumu Onur'u çileden çıkarıyor. İki damat adayı arasında büyük bir kavga çıkıyor! Kısmetse Olur ekibi duruma müdahale etmek zorunda kalıyor. Peki bu durum onlara uyarı getirecek mi?

İşte önemli tüyolarla Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI