X
X

Ahsen Eroğlu kimdir?

27.11.2017 Pazartesi 17:05 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:33)

Kanal D'nin Kızlarım İçin dizisinde Suna karakterini canlandıracak olan Ahsen Eroğlu'nu yakından tanıyalım...

Ahsen Eroğlu, 27 Ekim 1994 tarihinde doğdu. Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde üniversite eğitimini tamamladıktan sonra, Sahne 3MOTA çatısı altında oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuğun yanında dijital çizim ve tasarım çalışmalarını sürdürüyor. Tiyatro ve sinema oyunculuğu üzerine yurt içi ve yurtdışında eğitimlerine devam ediyor. Ayrıca Çetin Sarıkartal ile oyunculuk üzerine çalışıyor ve oyunculuk yüksek lisans programına hazırlanıyor.

Son olarak Kanal D’de yayınlanmakta olan “Kızlarım İçin” dizisinde Fikret Kuşkan ve Tuvana Türkay ile birlikte rol almaktadır ve dizide “Suna” karakterini canlandırmaktadır.  

Peki Ahsen Eroğlu'nun canlandırdığı Suna Yılmaz kimdir?
17 yaşındaki Suna yaşından daha olgun bir kızdır. Liseye gider, çok çalışkandır. Kimseye güvenmez. Bir tek Kumru ablasına güvenir. Her şeyi, herkesin yüzüne söyleyecek kadar cesurdur. Suna aşkla birlikte kendini keşfeder. Kadın olmanın nasıl bir şey olduğunu öğrenir. Her şeyi ilk kez yaşar. Bu yüzden hem komik hem de çok romantiktir Suna’nın aşkı… Genç kızlıktan, kadınlığa… Kadınlıktan, anneliğe… Korkutucu ve acı dolu geçer hayatı. 

 

KIZLARIM İÇİN VİDEOLARI