X
X

Kızlarım İçin 2. Bölümde Yaşar, hapse giriyor! Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

05.12.2017 Salı 10:04 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:33)

Kızlarım İçin 5 Aralık salı yayınlanan yeni bölümde; Sumru'nun suçunu üstlenen Yaşar hapse giriyor, kızlar için ise daha zor bir hayat başlıyor!

Kızlarım İçin yeni bölümde Yaşar ve kızlarını artık daha zor bir hayat bekliyor! Annesi Ayten'in ölümüne sebep olan Sumru büyük bir şok içindedir. Yaşar ise kızlarının hayatında kara bir leke olmaması için durumu kendince kurtarmaya çalışır. Ayten'in ölümü üzerine polisler eve geldiğinde Yaşar suçu üstlenmiştir. Sumru ise baygınlık geçirmiş, kendini kaybetmiştir.

Evinin önünde polis araçları ve ambulans gören Kumru ise büyük bir panikle eve doğru koşmuştur. Ne olup bititğini komşulardan öğrenmiştir ve o anda yıkılmıştır. Kumru artık bu hayatta kız kardeşleriyle baş başa kalmıştır. Sumru için ise hayat sandığından daha zor olacaktır. Yaşadığı vicdan azabı ona beklenmeyen şeyler yaptıracaktır...

Öte yandan Yağız'la tesadüf eseri tanışan Kumru, onunla yeniden bir araya gelecektir. Yağız, Kumru'ya yardım etmek ister. Babasının durumlarından haberdar olan Yağız, bu süreçte Yaşar'ın avukatlığını yapmak ister ancak bunu duyan Yaşar kabul etmez. Peki Kumru, babasını bu konuda ikna edebilecek midir? Yağız ve Kumru arasındaki yakınlık karşısında Kumru'yu kıskanmaya başlayan Alper ne yapacaktır? Alper ve Kumru’nun aşkını öğrenen Hacer, Alper’i Kumru’dan uzak tutmak için neler yapacak? 

Egemen - Sumru aşkında neler yaşanacak? Annelerinin ölümü ve babalarının hapse girmesinden sonra çocukları nasıl bir hayat bekliyor? 

KIZLARIM İÇİN VİDEOLARI